mam jeden problem..strasne chcem jedneho kamosa,myslim si ,ze aj on mna ,ale akosi sa mi to asi "boji"povedat......sprava sa ku mne tak pekne,ze si myslim,ze by aj chcel nieco so mnou mat,ale kedze sa asi hanbi tak mi radsej nic nepovie......co mam urobit
nebud si ista...aj ja som xel jednu spoluziacku...a ako pekne sa ku mne spravala...ale potom nics...z jej strany, ale nedaj sa oradit...
aaaa tak ho pozvi do mesta...ci nexe s tebou do cajovne alebo na nejaku akciu zajst... a stale sa okolo neho obsmietaj...alebo sa na neho na nejakej discoteke nalep...telom...to by malo pomoct viac stastia ako mne
vieš čo sprav?.. 3 dni po sebe mu psielaj sms... že ako sa má.. a čo robí.. alebo aj ked budeš pri nom. tak sa ho proste pýtaj ako sa má.. a či sa darí.. ......proste tak milo..... a potom prestan.. uvidíš že ti napíše... alebo aspon si na teba spomenie.. že prečo už nempíšeš... a tak.. bude nad tým rozmýšlať.. ale fakt to vyskúšaj.. fakt fakt... vlasná skusenosť..
lebo aj ked sa mi páči nejaká baba ale nechcem s nou nič mat..a ona mi píše sms.. a stále sa ma pýta.. čo práve robenkám.. tak proste si uvedomim.. že ta baba.. niečo odomna chce... a že sa jej určite moc páčim.. a ked mi prestane písať.. tak zase rozmýšlam.. že prečo prestala?.. proste mi to nedá.. a začnem sa okolo nej motať zase ja.. teda aspon jej napíšem.. xixi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
aaaa tak ho pozvi do mesta...ci nexe s tebou do cajovne alebo na nejaku akciu zajst... a stale sa okolo neho obsmietaj...alebo sa na neho na nejakej discoteke nalep...telom...to by malo pomoct viac stastia ako mne