ahojte,,,co mm robit ked uz nwm ako dalej,,zd sa ze sa celi svet proti me obratill,,ludia ktorich mam najradse sa stawaju proti mne,,nic mi nejde vkuse hadki s kakaratmi,s rodinou..s chalanom,,proste to uz nejde dalej,,ludiak otrich mamte tak radi vss skl
v podstate, už to že si to uvedomuješ je prvý krok k tomu ... urči si dajaké ciele v živote a choď za nimi. A taktiež v hádkach skús radšej ustupovať, nestoja väčšinou zato. Skús len zmeniť svoj pohľad na svet trošku...
a je dosť možné, že zato že píšeš takto čiarky, namiesto bodiek ti tu bude pár ľudí nadávať, a pár ťa bude označovať za fake (dnes fakt človek nevie čo je reálne a čo nie
v prvom rade si nájdi niečo, čomu by si sa mohla venovať...záľuby! potom aj zabudneš, že ťa trápili nejaké hádky s kamarátkami...ešte sa možno aj pripoja a zabudnete na hádky. choď akčne do toho! hlavne sa neopúšťaj, choď von..n ie že nebudeš vychádzať z domu!
sa vzchop...ja som presla tym istym...a prezila som to lenze ja som na tom bola este horsie lebo ja som sa zacala kamosit s blbou partiou a nakoniec som bola spita namol na jednej oslave a skoncila v nemocnici...proste vtedy sa na mna tie kamosky potom jednoducho vykaslali a povedali ze sa s takymi ako ja co sa na kazdej oslave opiju nebavia...a pritom to bolo len raz co mi naliali nieco do pohara...ale zasa ja som si nasla inych kamosov a teraz je vsetko lepsie ale trvalo mi 2 mesiace kym som si tó vyzehlila u rodicov...ale dostanes sa z toho
nestaci ze nam predpovedali koniec sveta, no este aj toto ... uff vazne katastrofa... fakt ti neviem poradit, je to nieco strasne, atomova bomba sa tomu nemoze rovnat, fakt... a vazne by si sa mala naucit pisat
predošlé diskusie užívateľa @jahoda12 - Ako mam zistit, ci ma chce?, Hlada sa pre mna chalan... , Ake baby sa páčia slovenskym chalanom? , Poprvykrat (sex) , Ako to nezbabrat (sex) , Kedy je prve milowanie v poriadku?
a teraz zničený život, moja, keď si doteraz nepočúvala ľudí, ako do teba každý huzdil, že sa máš naučiť gramatiku, prestať predbiehať normálny vývoj človeka a pod., tak ti teraz asi ťažko poradíme, ako sa vysporiadať s depkou. Asi si si predbehla časť života, alebo sa o to aspoň snažíš. Vráť sa k normálnym veciam, začni písať poéziu, príbehy, snívaj, hraj sa, užívaj voľno. Nenaháňaj sa za vecami, čo prídu neskôr, samé od seba. neboj sa, niekto ťa bude chcieť aj ako 17,20 ročnú a vtedy už nebudeš potrebovať verejnosť, aby ti radila, čo robiť. lebo vtedy už SAMA budeš vedieť, či je to správne, alebo nie. na veci treba dozrieť :/ síce nie som až taká "stará", ale myslím, že to obdobie okolo 14 rokov bolo super - už sa dalo chodiť von, ale trebalo mať svoje medze a ešte vždy si sa mohla správať ako decko a nikto ti do toho nehučal. Dospelákov čakajú samé strasti a hora povinností. Tak užívaj mládí a neponáhľaj sa Ak máš zlé obdobie, daj si nejaké predsavzatia, niečím sa zaoberaj, aby si mala o čo bojovať, o čo sa snažiť. A neboj sa, veď po každej noci prichádza ráno.
@norry krasne si to napisala, ale zbytocne, pretoze niekto sa za tym nickom doma zabava nad odpovedami a v skutocnosti vobec taky problem nema...ved si len vsimni ake diskuie predtym zakladala. Proste nema co robit, nema zaujmy, nema brigadu, nudi sa a tak zaklada kraviny
@idea...ahoj prepac s akim vyrazom ti to ppooviem ale ti vies tak hovno omne,,zato ake som tu mala ankety a diskusie nemzoes len preto odsudzovat cloveka,,kazdy am svjoe chybi a ni knieje odkonali,,urcite aj ti si urobila dost chyb v zivote,,a tiez ta celi svet odsudzovat nebude...sudit moze len boh a nie ty alebo niketo ini..kazdi mame svoje chyby...
@idea - možno to pomôže niekomu inému v budúcnosti
@jahoda12 - je potrebné si uvedomiť, že prekliaty život ešte len nastane. zatiaľ máš kde spať, nikto na teba nevylial kyselinu, nechcú ťa vydať proti tvojej vôli, nehladuješ, nesmrdíš, nemáš (dúfam) AIDS, žiješ a máš predpoklad, že žiť budeš (dosť možné, že celkom šťastne). gebuľku hore! každý si tým prejde (a život je predsa hojdačka, raz si hore a raz dolu)
@lofi27 ahoj ja tiez ale ved v novembri mam 14 ale aj tak nemozem lebo brigadu na brigad ta moziu zbrat az od 15 aj keby som teraz brigadu chcela no nezoberu ma,,,
@jahoda12 a ja som kde spominala tvoje chyby? Ak nie si fake, tak potom to je o to horsie . Ale ak mas naozaj taky probblem aky opisujes (i ked uprimne pochybujem), tak ako spominala @norry , hlavu hore, vsetko mas este pred sebou
som tu jediná, komu sa zdá, že podoba medzi diskusiami a prejavom @daniela1212 a @jahoda12 je podozrivo vysoká??? nie sú to náhodou jeden a ten istý človek...?? hmmm......
(to netreba si všímať, moje vnútorné úvahy z času na čas takto vyplávajú na povrch)
@jahoda12 - nech už si tvoj technicky vytvorený, alebo skutočný, veci sa zmenia (najneskôr) ako pôjdeš na strednú. ak chceš okolo seba normálnych ľudí, tak sa skús snažiť o gymko, tam sa nedostane každý kretén. a tým si aj vyriešiš problém terajší - sústrediš sa na učenie a to dlhodobo. oplatí sa
neviem kde bývaš, ale rátam s tým že tam máte železničnú trať. Tak sa PROSÍM ŤA postav na koľajnice a iba čakaj a čakaj. a keď už uvidíš v diaľke také dve svetlá a budeš počuť, že niečo STRÁŠNE trúbi tak o chvíľu bude dobre. FAKT!
@15matka14...ja viem ale chapes rodiacia sa miv pomali rzovadzaju,,ptm skamosmi mam problemi,,ap roste ked si moj frajer kus robi srandu abo co ja proste z tich vsektichp orblemov uz ani si neuvidomujem ked sranduje a vlea veci beriem ptm vazne..ptoste sa ptm hnewam nanho a sa vadime mno,,vposlednej dobe casto.,,,a a sa bojim ze ho stratit....
@jahoda12 - a to je len začiatok. vitaj v inštitúcií zvanej život užívaj si pády a prečkávaj stúpania a vrcholy (a nenechaj sa nimi oklamať), lebo si na najväčšej húsenkovej dráhe na svete, a ešte k tomu zadarmo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a je dosť možné, že zato že píšeš takto čiarky, namiesto bodiek ti tu bude pár ľudí nadávať, a pár ťa bude označovať za fake (dnes fakt človek nevie čo je reálne a čo nie
ja som sa naplno odovzda do rúkl asi na mesiac alebo 2 wowku.. teraz sa snažím z toho dostať
ale to bola úplne iná situácia
hm smutne, mohla si si to nechat pre lepsieho jahodka
a teraz zničený život, moja, keď si doteraz nepočúvala ľudí, ako do teba každý huzdil, že sa máš naučiť gramatiku, prestať predbiehať normálny vývoj človeka a pod., tak ti teraz asi ťažko poradíme, ako sa vysporiadať s depkou. Asi si si predbehla časť života, alebo sa o to aspoň snažíš. Vráť sa k normálnym veciam, začni písať poéziu, príbehy, snívaj, hraj sa, užívaj voľno. Nenaháňaj sa za vecami, čo prídu neskôr, samé od seba. neboj sa, niekto ťa bude chcieť aj ako 17,20 ročnú a vtedy už nebudeš potrebovať verejnosť, aby ti radila, čo robiť. lebo vtedy už SAMA budeš vedieť, či je to správne, alebo nie. na veci treba dozrieť :/ síce nie som až taká "stará", ale myslím, že to obdobie okolo 14 rokov bolo super - už sa dalo chodiť von, ale trebalo mať svoje medze a ešte vždy si sa mohla správať ako decko a nikto ti do toho nehučal. Dospelákov čakajú samé strasti a hora povinností. Tak užívaj mládí a neponáhľaj sa Ak máš zlé obdobie, daj si nejaké predsavzatia, niečím sa zaoberaj, aby si mala o čo bojovať, o čo sa snažiť. A neboj sa, veď po každej noci prichádza ráno.
@jahoda12 - je potrebné si uvedomiť, že prekliaty život ešte len nastane. zatiaľ máš kde spať, nikto na teba nevylial kyselinu, nechcú ťa vydať proti tvojej vôli, nehladuješ, nesmrdíš, nemáš (dúfam) AIDS, žiješ a máš predpoklad, že žiť budeš (dosť možné, že celkom šťastne). gebuľku hore! každý si tým prejde (a život je predsa hojdačka, raz si hore a raz dolu)
(to netreba si všímať, moje vnútorné úvahy z času na čas takto vyplávajú na povrch)
...ale nie nie pravdu mas
oendoaneu fbogefns dcdwsanv
nech sa páči vysomár sa z toho
neboj sa ..to je len prechodny stav ,v puberte tym kazdy presiel
vieš čo jahôdočka?
neviem kde bývaš, ale rátam s tým že tam máte železničnú trať. Tak sa PROSÍM ŤA postav na koľajnice a iba čakaj a čakaj. a keď už uvidíš v diaľke také dve svetlá a budeš počuť, že niečo STRÁŠNE trúbi tak o chvíľu bude dobre. FAKT!
(a bude o jednu piču menej na svete )