Chcela by som počuť nejaké názory, teda hlavne chalanov, čo by mala baba spraviť, aby si ju chalan všimol viac než doteraz, napr. ak sú kamoši, a aby začal o nej rozmýšlať...Ak sa vám to už stalo, napíšte, čo také urobila, alebo čím si vás získala..
sedis v lete vonku pod lampou a zrazu vidis - chrust! chytis ho a prides ku chalanovi, zacnes ho hladkat po vlasoch a ked bude ti doverovat das mu ho tam ze ucho
@0 80% chalanov si vyberá podľa vzhľadu takže snažiť sa o chrobáka je blbosť. Ak nie si pekná podľa neho.Tak buď ak to bude slaboch sa po týždni,alebo mesiaci s Tebou nejak blbo rozíjde, alebo to bude hajzel a využije Ťa len na jeden krát.Toto ďalej nerozvádzam. 10% tvoria chalani, ktorí sa o opačné pohlavie nezaujímajú a tých ďaľších 10% je tých s kt. sa to podariť môže. Niekedy stačí si viac všímať, viac sa zaujímať, proste dať vedieť, že Ti nie je ľahostajný, ale pozor je to osoba opačného pohlavia, nemusíte byť na rovnakej vlnovej dĺžke. To mám z poradne z Bravo Girl...
@0 hlavne sa nesnaz otrcat ako pipka... teda, niektori to zeru, ale podla vlastneho vkusu nenavidim, ak baba vresti, furt špuli pery a podobne gesta... katastrofa...
Skus ho zavolat zoparkat von (ale vsetko s mierou! pozor, nech sa nezlakne), ked uz ste vonku, usmej sa nanho, pochval mu nieco, poziadaj ho o pomoc v niecom, aby mohol ukazat, aky je super, pytaj sa ho na jeho zaluby a nechaj ho riadne vyrozpravat sa.
Nezabudni dodat, ze Ti s nim bolo veelmi fajn.
A hlavne sleduj jeho reakcie a riad sa podla toho.
Pripadne ak by si mala pocit, ze by aj on chcel nieco viac, skus nieco otvorenejsie, trebars mu daj pusu alebo nieco podla vlastneho uvazenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale ja inak neviem...mozno ak sa s nim budes bavit viac ako inokedy...
@0 pobozkaj ho! urcite pochopi
Nezabudni dodat, ze Ti s nim bolo veelmi fajn.
A hlavne sleduj jeho reakcie a riad sa podla toho.
Pripadne ak by si mala pocit, ze by aj on chcel nieco viac, skus nieco otvorenejsie, trebars mu daj pusu alebo nieco podla vlastneho uvazenia
Bezne citas Bravo Girl?