potrebujem poradiť... toho chalana som mala naozaj rada... zdal sa mi byť uplne výnimočný a každá chvíla s ním bola úúžasná... lenže po krátkom čase odrazu akosi... stratil svoje čaro... bol len obyčajným chalanom,. ako je každý iný... Už s nim neviem fu
uz necitis to k nemu, co na zaciatku, mas ine zaujmy, nasla si si ineho, neklape vam to, podviedla si ho, zistila si, ze by bolo lepsie, keby ste zostali kamarati aj nadalej, povedat mu, ze uz nechces, aby sa on aj ty trapila a ze to nechces nechat tak, ze ti na nom zalezi...
Za prve kopacky sa nedaju dat bez bolestne, vzdy to bude boliet (ak ste sa mali naozaj radi).
Za druhe nevymyslaj si hovadiny, vzchop sa a povedz mu pravdu a to ze uz necitis to co bolo na zaciatku. Nevymyslaj si take somariny ako podviedla som ta alebo mam ineho.
Za tretie len prosim ta nehovor aby si to zmiernila ze je strasne zlaty, ze niej e pre teba dost dobry alebo si ho nezasluzis (za tieto veci by som vrazdil).
@4 ale si zober že určite by ťa menej bolelo kebyy ti to dievča napriklad možno neda až tak najavo že si napr. nemožný, jako ked powie niečo, čo vyznie že ťa nenechava kvoli tvojej nemožnosti
ved to, ze to proste z teba vyprchalo, je asi ten najmiernejsi dovod... urcite lepsie ako keby si ho podviedla, alebo co ja viem co... ved mu nemusis hovorit, ze je nemozny, nudi ta, nebavi ta tak ako na zaciatku ci co... mozes povedat, ze to uz proste tak necitis, ze je ti to luto, ale je to proste tak...
@10 ked sa newieš vyjadrovať inteligentne tak radšej sa zdržuj blbych komentárov... to že sa mi nepači každý neznamená že som pubertalna p.ča ako si sa ty velmi "dospelo" vyjadril...
@9 nie ja som to tak nemyslela.. ale proste je jasne aby ked sa do niekoho zamiluješ tak ťa ten človek musi niečim zaujať... on mna zaujall..ale prešlo to a newiem ako a newiem prečo... a ja len newiem čo mu mam powedať lebo asi mi preskočilo fakt...
@17 neposudzuj ked nepoznaš =P a ver ttomu že nepoznaš.. je to prvý chalan ktorý ma zaujal práve z toho dovodu, že už sa mi raz podarilo jednemu moc ubližiť... a povedala som si žee ja dam radšej od toho ruky preč lebo už nikomu ubližiť nechcem.. keby som bola pubertalna p.ča jako sa mi snažiš naznačiť, tak by som za nim dobehla s iným chalanom, olizovala ho a pritom mu hovorila- cicuuuuš sorry ale vieeeš mam lepšiehoooo... takže znova nesud kym nepoznaš jedine čo chcem je neubližiť mu
@21 dobra rada, mal si mi ju dať ale trochu skor... a nepýtam sa tu, do čoho sa mam srať alebo ne... a ked newieš normalne odpovedať na temu diskusie tak nechapem čo tu robiš...
Chválim koment @10 aj ked,nechcem tým urazit zakladatelku tejto diskusie,no ked si taká rozumná a na tom komente nie je ani trochu pravdy nemusíš sem vypisovat takéto hlúposti...
ked nejsi s nim spokojna,povedz mu normalne pravdu,lepsie ako keby si mu mala klamat,aspon si chalan uvedomi preco uz nemas zaujem o neho,nemas sa coho bat,treba si len verit inak mas smolu..
@rulegirl tvoj problém nie je taký neriešitelný. Si vo veku psychologický tzv. šteňačej lásky. Znamená to, že vzťah prudko vytryskne, ale tak rýchlo i zhasne. Tvoj problém je problémom všetkých 15. ročných mladých ľudí. Nestresuj sa a nehovor mu ani nič. Určite ste si nejak veľmi nevyznávali lásku. Ak ste si už dali bozk snaž sa mierne vycúvať, ale neprerušuj kontakty. Udržuj s nim priateľský kontakt, aby si nemyslel, že ho chceš podviesť, opustiť. Ak by Ťa chcel opäť pobozkať, daj mu najavo, že toto nechceš, ale opäť mierne. Vysvetli mu, že sa na to necítiš.
Chlapec, ktorý Ťa zaujal je len určitý druh sympatie, ťažko hovoriť o láske.
@holyknight to sice pomenoval svojský, treba ho chápať nemyslel to zlé, je to milý chalan, ale nemá v tomto pravdu.
Nemyslím si, že útok na zakladateľku tejto témy nebol zrovna férový, pretože sa správa na svoj vek neobvykle snaží sa hladať cesty a cestičky, pretože ju sklamanie priateľa trápi a túto vyspelosť si u @rulegirl veľmi cením.
Teda skrátka, daj jasne vedieť, že nesúhlasíš s nejakou úplne tesnou blízkosťou /ak došlo k tomu/, ale zároveň ho uisti nielen slovami, ale i skutkami, že mu budeš priateľkou a oporou.
Ak mu na Tebe skutočne záleží, on to pochopí a počká. A možno to raz bude Tvoj partner a manžel
@ivlu - rozmyšlala som nadtým len pri nom to nieje take lahke kedže je to chalan, ktorý sa bdue dožadovať vysvetlenie prečo sa chovám inak a tak.. a ked každý den mi volá či idem von čo mu mam na to powedať..
Vysvetli mu, že nič necítiš k nemu, ale zároveň mu nezober nádej. Uisti ho, že mu kedykoľvek pomôžeša že s nim budeš udržovať kontakt. V podstate sa nič nezmení, len budeš vystupovať rezervovanejšie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Za druhe nevymyslaj si hovadiny, vzchop sa a povedz mu pravdu a to ze uz necitis to co bolo na zaciatku. Nevymyslaj si take somariny ako podviedla som ta alebo mam ineho.
Za tretie len prosim ta nehovor aby si to zmiernila ze je strasne zlaty, ze niej e pre teba dost dobry alebo si ho nezasluzis (za tieto veci by som vrazdil).
uprimne lutujem ludi ako si ty a dufam, ze nikdy nenajdes toho "praveho", elbo ludia ako ty si to nezasluzia
Chlapec, ktorý Ťa zaujal je len určitý druh sympatie, ťažko hovoriť o láske.
@holyknight to sice pomenoval svojský, treba ho chápať nemyslel to zlé, je to milý chalan, ale nemá v tomto pravdu.
Nemyslím si, že útok na zakladateľku tejto témy nebol zrovna férový, pretože sa správa na svoj vek neobvykle snaží sa hladať cesty a cestičky, pretože ju sklamanie priateľa trápi a túto vyspelosť si u @rulegirl veľmi cením.
Teda skrátka, daj jasne vedieť, že nesúhlasíš s nejakou úplne tesnou blízkosťou /ak došlo k tomu/, ale zároveň ho uisti nielen slovami, ale i skutkami, že mu budeš priateľkou a oporou.
Ak mu na Tebe skutočne záleží, on to pochopí a počká. A možno to raz bude Tvoj partner a manžel
Vo vete sa vyskytla v rýchlosti chyba
Správne
Myslím si, že útok na zakladateľku...
to nemyslím nesprávne v rýchlosti napísané...
@ivlu - rozmyšlala som nadtým len pri nom to nieje take lahke kedže je to chalan, ktorý sa bdue dožadovať vysvetlenie prečo sa chovám inak a tak.. a ked každý den mi volá či idem von čo mu mam na to powedať..