No takže stiahla som si hru z netu, bol tam aj návod, ako to cracknúť, aby to fungovalo. Hra šla, ale prestala ma baviť. Tak som ju odinštalovala, ale problém je, že vždy, keď si zapnem počítač, tak sa mi objaví autorun. Nedá sa to nejako odstrániť?
@kosmiklove Harry Potter a kameň mudrcov. No keď zapnem noťas tak mi nabehne taká tabuľka s ikonou tej hry a pod tým je ešte otvoriť súbory. Keď kliknem na ikonku tej hry tak sa mi spustí inštalácia. Som si myslela, že keď tú hru odinštalujem, tak sa to vymaže celé.
@kosmiklove No keď dám tento počítač, tak tam mám tu ikonku z hry a ked kliknem, tak sa mi spustí inštalácia. Chcem to dať preč nejako... lebo to nijako nejde preč.
@emilywolf takze je to tak ako to hovorim virtualna mechanika...ked si to instalovala tak ako si to instalovala? stiahla si len nejaky subor ktory si cez nieco spustila?
soubor který si stáhnul "Harry Potter a kámen mudrců PC hra.rar", otevřeš a rozbalíš v něm bude ISO soubor který připojíš přes virtuální mechaniku a nainstaluješ hru "Harry Potter and the phillospher stone" vložíš kod, poté vstoupíš do souboru ISO a tam najdeš složku "CRACK" soubor v něm HP.exe zkopíruješ a vložít do C: Program Files/ EA Games/ Harry Potter/ System -> potvrdíš nahrazení souboru HP.exe a hru můžeš bez jakýkoliv potíží spustit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
tam si nájdi tú hru a odinštaluj .
Návod na Cracknutí hry:
soubor který si stáhnul "Harry Potter a kámen mudrců PC hra.rar", otevřeš a rozbalíš v něm bude ISO soubor který připojíš přes virtuální mechaniku a nainstaluješ hru "Harry Potter and the phillospher stone" vložíš kod, poté vstoupíš do souboru ISO a tam najdeš složku "CRACK" soubor v něm HP.exe zkopíruješ a vložít do C: Program Files/ EA Games/ Harry Potter/ System -> potvrdíš nahrazení souboru HP.exe a hru můžeš bez jakýkoliv potíží spustit