nijak, nie som v tom dobrá. a ak aj naznačím tak sa snažím s humorom, lebo sa bojím reakcie. čiže v podstate to radšej nerobím a čuším. nuž, takhle. xixi
Joj moja to nikto nedáva najavo radšej čakajú kým začne ten druhý. Keď nezaútočíš ako prvá tak ten chalan ti nepríde povedať že sa mu páčiš i keď možno aj sa mu páčiš. Ženy si bojujú za zrovnoprávnenie s mužmi ale furt čakajú že muž ich príde popýtať o ruku.
šuchocem perím, to na znak že som pripravená na pytačky. Ale čo ja viem. Minule mi kamoš radil aby som svojmu vyvolenému vzala ruku a položila si ju na svoju hruď a povedala totálnu blbosť a čakať ako zareaguje. Keď budem niekedy moc opitá a bude nejaký exponát pri mne asi to vyskúšam, čo je to za sprostosť.
správam sa v jej prítomnosti jak debil, hovorím odveci sprostrosti, hovorím jej "Ahoj" asi tak 5 krát častejšie, než by sa patrilo a usmievam sa vždy keď ju vidím a neustále voniam jej vlasy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
taky tak...a ešte sa prihlúplo smejem
Ahoooooooj.
asi tak
Potom ked s amierne ukludnim tak potom podpichujem Niekedy to poviem aj na rovinu ale podla toho ako velmi sebavedome sa citim
Alebo prinajhoršom kupim flašku Jamesona a vychlasceme ju spolu a potom mu t všetko vyklopim či chcem či nie... D