Internet, hovorovo net alebo sieť je verejne dostupný celosvetový systém vzájomne prepojených počítačových sietí, ktoré prenášajú dáta pomocou prepínania paketov za použitia štandardizovaného Internet Protocolu (IP) a mnohých ďalších protokolov. Pozostáva z tisícok menších komerčných, akademických, vládnych a vojenských sietí. Slúži ako prenosové médium pre rôzne informácie a služby ako napr. elektronická pošta, chat a systém vzájomne prepojených webstránok a dokumentov World Wide Webu (WWW).
internet es el medio de comunicacion internacional a traves de que podemos obtener informaciones, comunicar y transmitir mensajes a todo el mundo... es un sistema internacional compuesto por varias redes de ordenadores moja vlastna pozliepana definicia... snad pomoze
to sme brali na informatike..konecne nieco co ma bavilo...ale nie po spanielsky ale je to celosvetova siet pocitacov, su to servery v ktorych su ulozene www stranky a osobne pocitace, ktore vyuzivaju sluzby serverov
aha ale strasne moc ti akujem.. hadaj co som dostala z tej pisomky..napetie JEDNOTKUUU trosku nerada to priznavam ale moja prva jednotka z konvin v tomto roku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
jak laik DDDDD
zd. wikipedia
viac ti netreba, jedine, ak by si chcela rozobrať tých 5 princípov, ale to sa mi nechce, z toho som už mala skúšku, haha
Internet je celosvetová komunikačná sieť :p
ale snad uz nieco z toho pozliepam, ale piste dalej. dosť mi všetci pomáhate
ty si tam napisala ze niekolkych pocitacov??? neni nahodov vsetkych pocitacov?