ale myslím to vážne teraz pretože správne by sme si mali približne 3 minúty (či ne?). ale ja neviem, mám pocit že u mňa to nie je ani 30 seknúnd, odflakujem to stále. a potom to tak vyzerá áále nie, sú pekné biele (tam kde ich vidno
podla toho ci rano a ci vecer..lebo rano ani nevnimam ze si umyvam zuby..uz to ide spontanne a furt nad umyvalom zaspim.... ....a vecer asi tak okolo minutky...
odkedy sa mi odvapnili spodne rezaky a v noci som sa zobudila na to, ze ma brutalne boli zub, dostala som rozum a trva mi to minimalne tie tri minuty, kym to spravne vypucujem cele...
Aka zlata tema Ja som to nikdy nepocitala, takze netusim, ale myslim ze je to tak rozne. A ked dlhsie nemam svoje modre airwaves, tak mam abstaky normalne, bo potrebujem tu mentolovu prichut, takze vtedy je to aj tak do desat minut
pol hodinu 5krát do dna? to už nazýva deštrukcia zubnej skloviny milá Veronika. Prehnané umyvanie škodí hlavne dasnám a zubným krčkom, samozrejme aj sklovine. Este mi povec ze aj dobre tlačíš na kefku ? Dufam ze nie, lebo na kefku sa ma tlačiť čo najmenej našu zubky predsa niesu rohožky ani schodiská
niekedy to moze byt aj 10 minut ked som zamysleny a drhnem si tie zuby uz automaticky alebo sa prechadzam po byte a ani si to neuvedomujem...no nic.. idem si ich umyt
Dovtedy dokým prestane mať pasta dobrú chuť - to sú asi tak dva-tri minúty. Zatiaľ som ešte nemal nikdy pokazený zub pokope takže sa nesťažujem Niekto si ich môže drhnúť odrána do večera a predsa ich má žlté a pokazené - podľa mňa je to dané genetikou.
keby som drhla zuby 5x denne 10 minut aj tak by mi zybarka vzdy na preventivnej nasla minimalne 2 kazy...ako biele su ale kazia sa jak svina a to si ich umyvam 3x denne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
také sú pekne biele moje zúbky, tak také sú pokazené
noo som zaťažená na umývanie zubov
umývam si ich minimálne 4-5x denne a niekedy vdržím aj pol hodiny...
viem, som chorá
iank ppci otazka....neviem..ja to nestopujem!