Ako dlho ste robili jazdu na skúškach na vodičák? iba v tomto roku !
podla noveho zakona je minimum 45 minut, no ako som pocul ziaden policajt nepojde s vami naozaj 45 minut, tak ako to bolo u vas? ale len vy, co ste robili podla noveho zakona, cize tento rok...
Fuha, tak to je poriadne dlho. Najma ak na jazdu caka naraz nejakych 30 ludi a k dispozicii su len dve auta. A ak ludia musia cakat cely den vonku v zime a mraze. (ako to bolo napriklad v mojom pripade)
Teda nevravim, ze by som bola nejak proti tomu nariadeniu, len moze byt asi dost komplikovane v niektorych pripadoch to vobec zorganizovat.
Vzdy je to tak 1/4 hodinka,"parkovisko" zvyknu vynechavat.Jazdia vacsinou v blizkosti sidla autoskoly,a na zaver otazka z technickej oblasti a mozes im zakyvat.Za 45 minut odbavia jednu posadku auta (3osoby).
45min? To urcite... Ja som pred dvoma rokmi isiel maximalne tak 10-15min (teraz by som to zmakol tak za 5-7 . Takze podla zakona mozno ale realita bude taka ze ta policjat zobere, povozi sa a pokial nerobis ziadne kktiny tak ani nevies ako a sedis ako pasazier. Navyse neviem ako inde ale nas instrukor na jazdach s nami siel kadial chodi vacsina policajtov a ukazoval rizikove useky (zle vidielna stopka, krizovatka do kopca s nie velmi dobrou viditelnostou atp).
Uz ani otazky z technickej oblasti . . . zachvilu to bude len cervena, oranzova, zelena(dobre farby pozna, spravil test), tut-tut (dobre zvladol "krizovu situaciu" spravil jazdu)
@Matheusko : az tak tragicky by som to nevidel... ono technicka oblast je uz aj tak viac menej tak na 2 veci kedze terajsie auto si uz neopravis pokial nemas plne vybaveny servis doma v garazi... tolko elektroniky ze sa v tom ledva mechanici vyznaju. Pri starych autach to zmysel malo, to si si mohol skodu 120 opravovat doma na dvore ale chcel by som vidiet ako si niekto teraz doma na dvore bude opravovat takeho golfa alebo nebodaj nejakeho nissana 350Z
no ja som to poriadne pokafrala.. jazdila som dokopy asi minutu.. sadli si mi do auta dvaja policajti lebo mali kontrolu, o to vacsi stres a hned na prvej krizovatke ma vyhodili.. "no tak si to mozme nacuvat naspat do autoskoly..vidime sa o mesiac" diky kámo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Teda nevravim, ze by som bola nejak proti tomu nariadeniu, len moze byt asi dost komplikovane v niektorych pripadoch to vobec zorganizovat.
a predpisy su také, že jazda ma trvať 25 minut..
ja som povedzme, ze isla 20