@void proste milion flias a ja som bol vtedy taky ze som proste pil a pil az donekonecna dnes uz by som to asi nedal uz som prepity staci mi pol litra a som uplne v riti no a k tomu som samozrejme zral cipsy a podbne , fajcil dutniky a milion cig no a potom fakt 3 dni mi bolo na kkt ja myslim e to bola aj otrava ale tak nesiel som k doktorovi no a s toho 2 dni som len spal isiel na zachod a zas spal a zjedol som tusim jeden rozok za tie 3 dni
Ja som nikdy ani nevracala, ani som nemala nejakú velku opicu (klopklop), vzdy ked dakde pijeme, tak mne je najmenej zle, zatial co ostatni grcaju, a to pijeme to iste a zároveň. A pri tom nie som ani trenovana nejak . No neviem preco je tonu tak ale tesim sa.
3 dni to boli tie najhorsie dni... 9.rocnik ZS - koncorocny vylet tam palene tieklo potokom a mne nejako nesadlo a cely nasledujuci den mi bolo mrdne zle a potom dalsie dva dni som sa vzdy budil na to ako naprd mi je no okolo obeda mi to preslo.
Nebolo mi nikdy zle tak, ze by som este dalsi den grcala alebo nemohla ani jest - byvalo mi tak, ze som "iba" v prazdnom zaludku citila, ze som proste den pred tym pila... vela. Ale nic neznesitelne. A to bolo max den (mozno jedenkrat aj dva dni, v slabsej miere)
Ale uz som velka uz sa neopijam, vlastne uz takmer vobec nepijem.
@void popijal som palenku a do toho ma chytili nejake zaludocne problemy kamarat mi dal nejake tabletky ze poho to ti pomoze rovno som to aj zajedol parkami a zapili sme to este nejakymi flaskami 80% alkoholu..
@void ja osobne miesala veľa druhov alkoholu na lacny žalúdok.. Od vínka po tvrdé domáce a medzi tým tiež bolo všeličo.. Odvtedy mi je divno aj z jednoho poharika žalúdok si to ešte pamätá
raz som vypil tri štvrte flaše (lacnej) 7 decovej vodky a k tomu 5-6 pív... a keď som sa ráno zobudil, tak pol dňa mi bolo zle, sa mi točila hlava a bol som dehydrovany a nič mi nechutilo jesť.. a zotavoval som sa z toho do večera
@16 tiwz uz nepijem, nejake pivo, vino sem tam, ale raz u kamosky mi bolo rano tak spatne, ze som vracala asi 10 krat, proste nemohla som prestat grcat ale potom som uz musela, lebo sa mala vratit jej mamka domov takze som musela byt fit, aby sme nevyzerali ako alkoholicky
vzdy som uplne fresh po alkohole ale raz, ked som pila whisky s vodkou mi bolo TAK zle ale ze TAK zle ze to neviem popisat slovami, proste som cely den len lezala a pozerala do stropu a preklinala whisky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale uz som velka uz sa neopijam, vlastne uz takmer vobec nepijem.
doba keď som chľastal je neodvrátne preč...
a ked som raz hej, tak som to vyhodila a dalsi den som programovala na celoslovenskej sutazi :letim: