Neviem čo mi je....ale aj vy máte taký "zlozvyk" že keď volám (s kamoškou) tak volám aj cez dve hodiny a ona sa skoro ani nedostane k slovu ...tak možno pár slov aj povie.Máte aj vy takíto zlozvyk?
ja nevolam nikdy ani mobil neviem kde mam prave...ja ho pouzivam len aby som vedela kolko je hodin..ale na to mam mp3,..ale ked nieco potrebujem tak napisem sms
kedysi som mala paušál a boli to nekonečné hodiny, teraz mám kredit v O2 a musím šetriť... takže využívam služby ako dobi si kredit za 10 a sms do O2 mám zadarmo.. nevolám skoro vôbec, radšej hodinu píšem jednu správu..
ja volám max 5 minút, neznášam kecanie o ničom, ale mám kamaráta ktorý lúbi rozprávať aj pol hodinu o pičovinách a ja sa nedostanem ani k slovu, toho nezdvíham
@mielikki no presne toto moja matka nedokáže pochopiť že keď potrebujem niečo a nie je to až také súrne tak ja to tiež radšej napíšem cez net, poprípade osobne keď sa s tou osobou stretnem
neznášam telefonovanie a mobil mám na okrasu, aj keď mi niekto volá nezdvihnem ho.... najdlhšie som volala s takým jedným debilom, čo chcel zbaliť moju segru, ale pomaly ma nepustil k slovu, nieže by mi to bolo vadilo, ale chcela som ten hovor čím skôr ukončiť
celkovo nevolám takmer vôbec .. ale s jedným človekom mám zlozvyk telefonovať aj hm maximum bolo myslím 4hodiny .. viackrát denne po 4 hodiny a stále si máme čo povedať aj na nete aj na skype zajtra mi začína nový mesiac a momentálne mám prevolaných 52 hodín takže asi tak
@rabbitko9 aj mne ked zvoni telefon tak si tiez pomyslim ze ach do riti, zase niekto daco potrebuje... lebo vacsinou mi nikto nevola len tak, ze ako sa mam atd -.-
cez skype bol moj rekord 6 hodin. ....... ale priemer je hodina a pol. ale IBA cez skype. niesom milionar, cize cez telefon volam tak v priemere 3 minuty.
@baggy asi tak, za pol minuty vybavene vsetko, maximalne co sa mi stalo je 2 minuty... a ked je priatel odcestovany tak je to mozno 15... inak netelefonujem vela
cez skype viac ako na mobile.. nemam rada boha ked som nekde u doktorky v cakarni alebo v buse a ten co mi vola sa chce vykeciavat omg ...mobil ani nepouzivam ani nedviham moc a ludia sa stazuju ze vzdy je vypnuty alebo mam tichy režim tak nezdviham D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ale na skype viem s kamoškou kecať aj cez dve hodiny... ale aj to nerozprávame v kuse
načo by som vyvolávala, keď to môžem povedať osobne/napísa´t na nete a mám to zadarmo?
A s kamarátkou som volala vždy,ked som išla 1.krát na rande s nejakym chalanom pol hodinu dopredu,a samé kecy. ja sa bojim,ja sa bojim
a raz ma skoro jeblo keď celú hodinu za mnou telefonovala nejaká maďarka
Ale stane sa, že keď mi zavolá kamarátka, sme schopné prekecať aj hodinu, lenže to je tak raz za pol roka.
ale chýba mi to; kvôli tej osobe