Ak som doma vo svojej izbe a vidím na stole notebook, tak je dosť ťažké odolať No akonáhle sa vzdialim (idem do školy alebo niekam inam na celý deň preč), tak si ani nespomeniem, že niečo také ako internet existuje
viem si predstavit ze by som nemala pc vobec..niekedy ma dost stve ze mam internet lebo ma to laka aby som zapla pc a potom nic nestiham...ale ked som vonku tak si na pc skoro ani nespomeniem...
bola by som schopná vydržať dlho... lenže musela by som mať inú činnosť.. keby som mala nejakú knihu a bola by som do nej tak začítaná internet by mi nechýbal... keby som mala každý deň čo robiť a nebyť niektoré dni doma tak by som naozaj dlho vydržala.
ja s tym nemam problem. ani keby som net a pocitac nemala. no je praktickejsie, ak som tu. lebo ked sa po dlhsom case vratim a kym poodpisujem na vsetky spravy, maily a pod....
ako dho treba...v podstate. vacsinou ale netreba a v takom pripade vydrzim ovela menej ako by som mohol. tym chcem povedat, ze ked zriesim birdz, mailbox a facebook o 10:00 a potom zacnem nieco robit, tak stacilo by kludne ist na net az vecer napr (alebo aj neskor este) a napriek tomu casto uz o par minut som zase a cekujem co nove. ale dobre, ze sa pytas, aspon si mozem povedat "nacase zmenit sa, peto!"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale ak som doma tak je ťažké odolať
Ale ak máš na mysli stránky ako FB či Birdz,tak to teda k životu nepotrebujem vôbec.
tak dovi