cafte...len mam taku otazku...lebo som sa mnule rozpravala s mojou kamoskou o tom ako dlho chalani vydrzia chodit s babou. ja chodim s mojímm chalanom uz 10 mesiacov a vobec nechcem ineho. malsi sme sice taku no pauzu ale tak to len 4 dnovu a este k tomu
ak má mladý rozum .. ale v 14nastich ?? myslím že láska v 14nastke má ine hodnoty ako ked sa zalubite v 20saitke =D vo 14nastke nemá človek take problemi ktore by tu alsku tak oplivnovali ako zamestnanie samoštudium a tak ale nevravím že sa musite rozisť alebo čo =D držím palce nech vam to vydrží dalej ak ho miluješ nieje čo riešiť .. ja mam frajerku tieš už pomaly 11 mesiacov =D vťah taký aky som si predstavoval ... nič mi u nej nechýba ... takže prečo sa rozchadzaťa u uchodiť od niekal kde vám je dobre a príjemne ?? tak lubte sa deti a sex len z ochranou
Nepočúvaj kamarátku ak nemáš dôvod tak sa nerozchádzaj ja osobne by som to nerobil a čo vieš môže vám to vydržať dllllllllho a ešte dlhšie, ak ho máš rada a je to vzájomné, tak potom len pokračuj. Láska je dar a ak sa z ním plytvá tak viac ho dostať nemusíš.
preco by si nebola normalna, skor ta tvoja kamoska nie je normalna ked ti take veci radi, mozno ti zavidi ze tebe to tak dlho vydrzalo a jej nikdy, nech sa ona nad sebou zamysli, a ty nic neries, ostante spolu.
Takeee "onee" co takto "radia" niekomu vo vztahu zboznujem..Nepocuvaj ju.. Asik nevie co je laska.. este .... Mozno zavidi,alebo proste chce byt hnusna..ja nevem..=D
Boze kamosky hentakeho tipu poznam a uplne ma tie frigidne pice rozculuju. Aj moja frajerka mala taku. A tez furt vypravala, to jak mozes vydrzat s chlapom tolko, ja by som to nevydrzal, naco ty je tolko ten chalan. A reci tomu podobne. To su uplne chuderi. Byva to hlavne preto, ze boli medzi sebopu velmi dobre kamaratky a travili spolu vela casu. Avsak ta holka uz ma chalana a nevenuje sa tolko tej svojej kamaratke. Tak ta zance hned s tymito recami. Do pice ich secky nakopat.
Caute, volam sa Vlasto a mam 14...a chodim s mojou babenkou uz rok a pol a stale nam to drzi... Myslim, ze chalani nevydrzia dlho..., chapesss? (Mam 14 a mam rad dvojzmysly)
jej to je pekne..ale tiez si myslim ze sa skor ci neskor rozidete jasne ze ti to neprajem.. ale neviem..dufam ze ti to dlho vydrzi.. a nedavaj na blbe rady od kamosky.. zavist je svina!.. radsej si ho co najdlhsie uzivaj kym ho mas... drzim palce....:ˇ)
Ta čo ja viem hehee ked som mala 15 mala som prvý vážny vzťah a on mal 14 chodili sme spolu 4 mesiace a rozišla som sa s nim bo bol ako decko... ale kto vie keby sme boli starší boli by sme spolu doteraz.. ale mala som chalana co sme spolu boli rok a rozisla som sa s nim lebo som sa s ním vo viacerých veciach nezhodovala.. ale tak to záleží od toho ako si rozumiete... a potom je jedno v akom ste veku... a kolko maš rokov ty a koľko on.... musí byť medzi vami niečo čo vás spája a musíte si rozumieť a hlavne sa spolu nenudiť inak je to láska až do smrti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a srdce mať, čo navrie ako šiška,
tak sa dá o živote písať krásna knižka.
Nepočúvaj kamarátku ak nemáš dôvod tak sa nerozchádzaj ja osobne by som to nerobil a čo vieš môže vám to vydržať dllllllllho a ešte dlhšie, ak ho máš rada a je to vzájomné, tak potom len pokračuj. Láska je dar a ak sa z ním plytvá tak viac ho dostať nemusíš.
Boze kamosky hentakeho tipu poznam a uplne ma tie frigidne pice rozculuju. Aj moja frajerka mala taku. A tez furt vypravala, to jak mozes vydrzat s chlapom tolko, ja by som to nevydrzal, naco ty je tolko ten chalan. A reci tomu podobne. To su uplne chuderi. Byva to hlavne preto, ze boli medzi sebopu velmi dobre kamaratky a travili spolu vela casu. Avsak ta holka uz ma chalana a nevenuje sa tolko tej svojej kamaratke. Tak ta zance hned s tymito recami. Do pice ich secky nakopat.