Ešte 3 skúšky z 8 (škoda že aj z telesnej sa nerobila skúška, bolo by to veselšie...) a nanešťastie všetko to mám narvaté do toho posledného júnového týždňa
A ešte musím ísť napísať prezentáciu na Aj...
Jediné pozitívum - že som zatiaľ zachránila aj čo sa nedalo a zo školy nevyletím ani keby som tie posledné tri skúšky nespravila
neprovokujte , mňa čakajú štátnice v júli...to je osem predmetov, samozrejme, žiadne ľahké veci, a za necelé štyri týždne som stihla štyri skúšky ( všetko ústne a ani jedna nie ľahká), terény, kde sa samozrejme nedalo učiť a práve finišujem bakalárku, arideverrči, už len tri týždne a konečne budem môcť písať-čiže oddychovať!
smallangel. konečne niekto, kto robí tieš štátnice držím palce, a zase ďalší, čo má skôr, všetci už majú alebo budú mať skôr to za sebou ako ja, hrozný pocit
14. Geordie... to hrozilo aj mna teraz. ale o to je to vacsia sranda :
18. Zipporah... ja som mal tiez tento rok roit statnice, ale vysral som sa na to a aj na bakalaru, abuduci rok si to porobi vsetko v klude , aj ked budem lAHSI O 16LITROV : disappointed:, KEBY SOM TO MAL ROBIT TENTO ROK ASI PRIDEM NIELEN O NERVY ALE AJ O HLAVU
hm, no je to o nervy, ale nechcem si nič predlžovať, pokiaľ sa dá, tak sa chcem posúvať plynule, a dúfam, že sa posuniem, lebo učím sa dosť, nie, nie som excelent student zďaleka, iba sa predieram, stojí ma to veľa námahy, ale predieram, lebo čakať, naťahovať...to nepatrí k mojej povahe , o ten rok možno budem chcieť niečo iné robiť, aj to predpokladám...keby si mal v nicku o číslo viac, ta si pomyslím, že si môj kolega
áách, smallangel to už má za sebou, strašne sa bojím , ešte ani prezentáciu neviem, a nemám ju ani dokončenú, nervozita stúpa, už to chcem mať za sebou, každý má voľno, a ja sa tu zosúvam vyčerpaná na zem: disappointed:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a o pive som ani nesnival
A ešte musím ísť napísať prezentáciu na Aj...
Jediné pozitívum - že som zatiaľ zachránila aj čo sa nedalo a zo školy nevyletím ani keby som tie posledné tri skúšky nespravila
Horsie je to zo statnicami...26.6 sa blízi...
18. Zipporah... ja som mal tiez tento rok roit statnice, ale vysral som sa na to a aj na bakalaru, abuduci rok si to porobi vsetko v klude , aj ked budem lAHSI O 16LITROV : disappointed:, KEBY SOM TO MAL ROBIT TENTO ROK ASI PRIDEM NIELEN O NERVY ALE AJ O HLAVU