zvykne sa mi stať,že aj za bieleho dňa vrazím do šporáka čo tam stojí na rovnakom mieste celý môj život aj tak neuhnem dostatočne no a potom mám modré bedro .. ale inak okrem toho šporáku a mojej zárubne nemám problém
Je to úžasné, všetci sú zmätení a ja sa pohybujem ako po svetle Absolvovala som na to rôzne cvičenia, v podstate sa viem po tme pohybovať dosť prezieravo aj v neznámom prostredí, po lese či v podzemí. Zbožňujem to!
Doma do bar čoho furt vrazím ale to si zvyčajne mobilom svietim. Ale keď sa v noci pašujem na intráku z babskej chodby na chalanskú tak nevrazím do ničoho (zatial )
Akoze nedavno robila na mna chladnicka ramena, tak som jej ukazal, ze kto ich ma sirsie Ostatny nabytok, dvere a zarubne sa tiez vedia v noci zakerne priblizit. A vonku chodnik s vysadbou ... ani nehovorim.
ma napadol môj tatko keď sa raz vracal v noci a myslel si, že spím tak nezažínal.. do minúty sa ozval obrovský rachot potom záplava nadáviek potom niečo typu kde je kurva to svetlo a nakoniec aj tak zasvietil.. ono sa to niekedy neoplatí
Tak ťapkám rukami naokolo či do niečoho nevrazím (a potom zakopnem) ale keď prídem domov potme tak si proste zažnem - ja žijem s krtkami, im je to jedno...
asi mesiac máme prerobenú kuchyňu a stále som si nezvykol :/ stále sa chytám starej linky ktorá je dávno dakde preč a potom sa čudujem čo za nadpozemnské sily to pôsobia že ju necítim..a pravidelne nabúram do stola pravým bokom a neviem kde je spínač na svetlo
v byte v pohode, tu všetko poznám.. ale napríklad.. u priateľa už tiež všetko poznám dokonale, ale staaaale si narazím palec o roh gauča ale to aj za svetla a doma sa mi stáva, že narazím do otvorených dverí mojej izby, o ktorých som si myslela, že som ich zavrela, ale nezavrela
no keby som za zachoval podla poslednej moznosti tak by som musel zostat sediet na mieste do rana lebo u nas sa stava ze vypadne prud aj na dlhsiu dobu raz co si pamatam pred par rokmi nebol prud 3 dni
obyčajne pokial niesu nejak inak pootvorené dvere tak v pohode aj keď je bordel na zemi ale klučky na dverách na to som expert tam si rameno tasnem aj cez deň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale inak do zárubní a dvier vrážam bežne aj za svetla
Tak ťapkám rukami naokolo či do niečoho nevrazím (a potom zakopnem) ale keď prídem domov potme tak si proste zažnem - ja žijem s krtkami, im je to jedno...
ale nie, vazne teraz.. Fakt existuje??
Zvyknem si zasvietiť s mobilom