Uz od svojich 12rokov velmi tuzim po psikovi, milujem zvieratka ale kedze od malička mam silnu astmu naši o tom ani nechceli počuť. Dnes ked je moja astma dokonale pod kontrolou a moje testy hovoria o tom že by som psa kludne mohla mať- zdravotny stav to
@hajzelbaba na toto ma môj otec jednu uzasnu vetu že vyletím aj zo psom .. alebo že pes len cez jeho mrtvolu a tak podobne lebo že on nebude venčit psa jak taky kokotko namiesto mňa .. ale on nechape že ja chcem psa ! nie on ach .. mama je už davno spracovana ale s ním sa neda pohnuť v tomto je tvrdohlavy..
@matus123 nie je problem v astme ale v mojom otcovi ale skvelee video diki ..mozno sa zmierim aj s takym
@malapohroma genialny napad ale myslím že potom by ma zavreli skor do takej izby s oblozenymi stenami ... a ja by som si tiez dost blbo pripadala ale velmi uzasny napad
sak im to povec po lopate : Do kelu pocuvajte ma chcem psa az ho nebudem mat tak pride stuntbiker a spravi nam z domu drevarnu to zaberie sak im to natlac do hlavy alebo si ho kup a ked ho budes mat doma tak z tim uz nic nenarobia
jáj tak toto bol kedysi aj môj problém... našťastie sa mi po dlhom, dlhom čase podarilo našich presvedčiť a teraz máme už 3 roky toho najkrajšieho psíka na svete ani ja ani naši by sme ho nemenili za nič na svete a život bez neho si už nevieme predstaviť... proste naše zlatíčko člen našej rodiny ... dúfam, že aj tebe sa jedného dňa podarí vašich presvedčiť, že sa o psíka dokážeš postarať a dovolia ti ho... veľa šťastia pri presvedčovaní ocina ti želám
no... tak podla mna, pokial nie je nejaky pripad pre psychiatra, ze by dokazal z domu vyrazit nieco, co nie je televizor, alebo chladnicka, tak by to mal zvladnut. ved potom uz zalezi len od toho, ako sa o neho budes starat. nech ti da testovaci mesiac a ked aj potom povie, ze pes NIE, lebo sa o neho nestaras, tak... ho prinesies napriklad mne a ja si ho bez problemov necham
a nemá nejaká tvoja kamarátka psa? aby si si ho požičala tak na 2týždne a preukázala tým otcovi, že sa dokážeš o chlpáča postarať? a takisto sa prikláňam k tomu názoru, že o chvíľu ideš na VŠ a potom čo? jednoznačne ho bude musieť venčiť tvoj otec/mama...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
surovo ho prines domov a ked ho uvidia medzi dverami, uz ho nebudu chciet vratit.
kupit si plysoveho a tvarit sa ze je zivy, vencit ho a akoze krmit, aspon mesiac.. aby videli ze to vydrzis
@matus123 nie je problem v astme ale v mojom otcovi ale skvelee video diki ..mozno sa zmierim aj s takym
..kvak..
Doniest ho domov! *thumbs*
ale nie, však sadni s rodičmi pokecaj o tom, prid rovno aj s návrhom