Ide mi o to, ze som niekedy az poburena tym, ako dokaze dnesny bulvar ovplivnit dnesne mlade dievcata... v casopisoch su same diety ako najlepsie schudnut za jeden den 30 kil..ja viem, zvelicujem, ale je to uz fakt hrozne... dievcata nejedia, aby sa podob
ja si myslim o tom to, ze malde deivcata nevedia o co pri jedeny ide. A halvne co sa tyka diet. Takze su skor neinformovane a doslova tyraju svoj organizmus. Takze tomu sa vsetko rovna inteligentna mladez.
mno je to bieda, podla mna sa prilis zdoraznuje, aby bola kazda baba navonok krasna a chuda a ja neviem co, aj ked vobec nie je pravda, ze sa kazdemu chlapovi take pacia, podla mna by mala byt kazda sama sebou a nerobit zo seba to, co nie je, nehovorim, ze ak chce schudnut, tak nemoze, ale zas neprehanat to...
hej hej bulvar uz znicil vela ludi, aj ked j eto pricinenie aj tych dievcat ze su hlupucke, mna napriklad taketo kraviny v casopisoch nikdy neovplyvnili a @1 si s azblaznil? ja poznam vecsinu dievcat v mojom veku skor nepeknych a nevelmi chudych
Ja mam zas pocit jak keby vsetky zenske zleniveli a zacali im rast brucha sade pekne kocky ale ked si oblecu tie brucho-odhalujuce tricka tak vsetok zaujem je vpici... To je taky problem robit nejaky sport pre zdravie a dobru postavu? alebo par brusakov kazdy den a hotovo
@14 Súhlas, nie každá sa dá takým niečím ovplyvnit... nehovorím, že je dobré na všetko kašlat, ale zas robit niečo, na čo sa človek necíti... to rozhodne neuznávam a som so svojím prístupom spokojná
ako už bolo spomínané ovplyvniť sa dajú len tie, ktoré to fakt chcú a ja osobne som proti dietám nechápem jak také dačo mohli vymyslieť...nedokázala by som dodržať žiadnu...na dobrú postavu stačí si pár krát zacvičiťa nepreháňať to s ,,nezdravým,, jedlom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a ja mam nahodou tie babske casaky rada
Moj skromny nazor..
A nech dievcata citaju .tyyzden napriklad, tam ziadne sprostosti o anorexii nie su (mozno tak jej kritika)