No ja som len premrzla a znasala trapne reci mojej mamky, ktora stretla ako kazdy rok kopec znamych a tak som len prikyvovala a hadzala usmevy na kazdu stranu. Skratka des a hroza
vcera som si trosku nechet podpalila.. no.. inak nic.. dnes ked sme este boli tak som to nechala na tatovi..a o tyzden to dopadne asi tiez tak ked pojdeme do LC...
@Kukuricka tak to potom vitaj v klube..... ja sa snažím taký čas byť ticho, lebo háda sa mama s otcom a bratom, tak ja radšej ticho postávam a nepriznávam sa k nim.....
inak to podknutie.... to máte také "kvalitné" chodníky na cintoríne??
@nena52 to je najhoršie, keď si nechet podpáliš..... proste hrôza.... ja som si ich musela skrátiť na bezpečnú dĺžku aby nedošlo k ešte väčšej katastrofe
Cicusky: zoberieme do uzasnych pazurikov od nasej nechtovej dizajnerky konarik, (nieco ako drevena spajdla) mrkneme ci naokolo nehori iny kahanec. Na tom kahanci pod horiacim knotom lezi kaluz roztopeneho vosku. Konarik treba do toho vosku namocit tak dat do plamienka. Konarik sa rozhori a mozte nim zapalit druhy kahanec, ktory mate po ruke. Pri svieckach je to rovnake. A nechty niesu problem, problem je inde
Bola som vcera. Nedopadlo to nic moc. Isli sme rozdzubanym autom piati. Vzadu totalny natresk. Plno ludi, ktorych nemam rada, tak som pozerala na zem, akoze ich nevidim.
Stali sme 5 sekund pri kazdom hrobe.
Ludia minaju tisice na nieco, co je povrchne a nehanebne materialne, len aby ospravedlnilito, ze pocas celeho roka si na nich vobec nespomenuli...
Ked sme prisli domov, konecne som si vydychla a sla citat povinne citanie.
Ale dobre, ibaže sa vždy naseriem, lebo bývam pri cintoríne a vždy mi zákonite neikto zablokuje bránu ked chcem výjsť alebo je zablokovaná ked sa chcem vrátiť a ľudia sú hlúpi a musia klebetit v strede cesty a vôbec by si nevšimli, keby som ich nabrala na kapotu alebo čo. Dušičky sú pre mňa manévre pred vlastnou bránou, aby som sa vôbec dostala domov. jes!
Celkom dobre. Pri prvej návšteve sme s babkou videli malý požiar - začala horieť plastová sviečka (jak ja ich nenávidím!!) a pri druhej návšteve som sa poriadne zmrzla ...
bola som v piatok aj dnes...a nič sa nestalo...a prešli sme asi zo 10 hrobov,všade sme zapaľovali...dokonca pred chvíľou sme boli s mamou zase,lebo ma fascinujú tie svetielka
pracovne nebola som na cintorine a bohuzail ( alebo chvalabohu?) ani nepojdem... hroby vystajlovali nasi a mne ostalo kysnut doma ... ale na svojich zosnulych blizkych si spominam pocas celeho roka, nie len jeden den
Nechodím na hroby. Ľudí, ktorí mi chýbajú si pripomínam každý deň, keď na nich myslím. Nikdy som nechápal, ako ľudia prídu, zapália valec parafínu, z ktorého trčí špagát, položia ho na mramorovú dosku s menom a potom sa na ňu potichu všetci pozerajú, pritom 75% premýšla nad čímsi úplne iným, ako nad tým zosnulým.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Ale podpálila som si vlasy, lebo nešiel zapalovač, ked som si chcela dať cigu. Taký ohnisko zrazu vyšlahol. Už som zabudla fajčiť normálne
a ako každý rok tak ani tento nebol výnimkou a zas sme sa pohádali pri hrobe
inak to podknutie.... to máte také "kvalitné" chodníky na cintoríne??
Nebyt mojho priam nadludskeho reflexu skoncim v nej cely .... a keby na to sliaplo nejake male dieta tak sa zabije.... cize aspon som na to upozornil
Stali sme 5 sekund pri kazdom hrobe.
Ludia minaju tisice na nieco, co je povrchne a nehanebne materialne, len aby ospravedlnilito, ze pocas celeho roka si na nich vobec nespomenuli...
Ked sme prisli domov, konecne som si vydychla a sla citat povinne citanie.
KRASNE PREZITIE SVIATKOV...