no čo si ja spomínam, dosť katastrofálne, pretože sme ich so spolužiačkou nepochopili čo od nás chcú a urobili sme si z trapasu ešte väčší trapas ale boli tam aj takí, čo dopadli oveľa horšie
už sú to asi 4 roky čo to mám za sebou, v pohode, mňa nevybrali na nič pokiaľ sa pamätám, bola sranda a odvtedy to šlo s imatrikuláciami na našej škole už len dole vodou, ešte teda keď sme ich robili my ako naša trieda tak sa dalo
jooj to si pamätám presne pred rokom som sa strachovala čo ma čaká,ako ma strápnia síce som nemala žiadnu úlohu,ale parádne sme sa zabavili ..boli tam úlohy typu spievanie,rozšľahaj si vajcia a daj si ich na hlavu,šúpať grep zubami,jesť dobošku z úst iného človeka a najlepšie bolo držať rúž v ústach a namaľovať nejakého chalana pre mňa jednoznačne jedne z najlepších zážitkov na strednej škole a vôbec neľutujem že som išla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Také trapošiny sme nikdy nemali.
druhykrat by som sa teda rozhodne neobtazovala