viem, ze sa to da, kamaratky maju nadrobene dredy. ale nebola som pri tom, ako im ich kamos dorabal, takze neviem ti povedat. no neviem si ani predstavit, ako inac by sa to dalo. jedine, zeby si ich uz mala poriadne odrastene.
dred máš stále odrastený také 3cm.... ako postupne rastie, dorába sa Ti pri korienkoch sám... (stále - tie cca 3cm) .... dredy Ti nerastú hneď tesne pri hlave....
zahačkovať tie vyrastené malé vlásky do toho. ale samej sa i to bude robiť ťažko. ja som si takto dohačkovávala skoro rok, neznášam,ke´D bol kúsoček vyrastený,...nakoniec som si ho odfikla.
@demonicbass dorába sám? to asi ťažko. preto si všetci dredy musia dávať dohačkovať, čo je strašná piplačka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
viem, ze sa to da, kamaratky maju nadrobene dredy. ale nebola som pri tom, ako im ich kamos dorabal, takze neviem ti povedat. no neviem si ani predstavit, ako inac by sa to dalo. jedine, zeby si ich uz mala poriadne odrastene.
@demonicbass dorába sám? to asi ťažko. preto si všetci dredy musia dávať dohačkovať, čo je strašná piplačka.
viem čo je háčkovanie a takisto viem že to je piplačka, mám tiež dredy neboj
no tak neviem ako na Slovensku, ale tu v ČR sa nám dorábajú samé tie dredy DD )
zaháčkovať ich stačí raz za sto rokov