Podľa mna veľa dobrovoľníčok nenájdeš... ako prvom druhom rande? Máloktorá žena by na čosi také pristúpila. Hovorí ti niečo pojem dôvera? Ak ti nevadí dávať do ožratej/poriadnej defky, samozrejme...
8...toto je dobry napad, ale troska by som zmenil proceduru...nech si on riadne prijebe s papekom po hlave a nech z nej vybije ten kopec kokotin, ktory z nej vychadza pri kazom nim zalozenom fore...
18. prečo? to máš najlepšie... môžeš si robiť čo chceš a tie Kurvy tuna budú len rady, že sa majú s čím pochváliť ďalším Kurvám.. boha ja taK nenávidím toto mesto..
nemyslím pod 14, ale taK sú tam zväčša taKé 14-15stKy... potom už aj staršie mäsKo ale proste tie staršie by to už chceli po svojom, aK si chceš užiť, hľadaj soplane..
zameraj sa na kurvičky.....poblazni im hlavu ake mas auto,postazuj sa nenapadne ze tatko sa musi moriť v zahranici aby uspokojil tvoj hladny krk a naplnil ti penazenku...kup jej ruzicky, pozvi k sebe...a mas to...bude to brat ako povinnu odmenu ...ale len kurva podotykam...ja by som na to neskocila
22. tu v rK majú silné reči všetKy.. ale sKutKy majú polovica z nich.. aspoň čo ja poznám taK dosť.. tie staršie?? mno onoi by to chceli po svojom, t.j. asi až po 3 pivách zaplatených tebou a najlepšie v nejaKom drahom apartmáne.. to sa ti neoplatí..
27. EHM NO JASNÉ PREHLIADAŠ MA? ale taK pár ich tu je faKt, ale inaK Každý hoper a Každá Kurva.. bože nemôžem to tu vystáť.. Každý si myslí, že je šéf ale je tu pár fain ľudí
32. máš recht, ale my sKôr máme na mysli tie a tých pózerov.. lebo ja osobne poznám ľudí, čo tiež nie sú zlý, ale to sú ,,hoperi" srdcom, slovami a sKutKami, nie handrami.. :S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
drzim paste, nech ti to vyjde
4. a to je jaka?
17. super lebo s detmi sa bojim sulozit