Chcela by som schudnúť asi 7kg ale nestratiť prsia.
Niesom tučná ale som si vedomá istých nedokonalostí a tým je vystúpenú bruško,take ochablé boky,zadok väčší ale plochý. Chcela by som sa pri tom chudnutí aj spevniť,nechcem byt vsak svalnata ani ná
jedine sportom minimalne 3 krat do tyzdna (svlay nenaberies tak lahko, zenam to ide tazsie, to by si musela makat v posilke kazdy den a este brat nejake doplnky) a upravenou stravou - hlavne sa neprejedat, celulitidy sa zbavis uz pravidelnym pohybom alebo masirovanim postihnutych partii kefou/lufou/valcekom
je milion 500 diskusí o tom....a stačí pár cvikov denne pár mesiacov a pomarančová koža je preč... napriklad som bola prekvapená že moja kamarátka z detstva s modelkovskou mala ale aku celulitídu tak normalne som konečne prekusla môj nechutný sval na stehne
a žiadneš doplnky jesť nemusíš (no nejaké vitamíny na svaly asi jo lebo ja som si za 3 mesiace 2x na tri týždne natiahla sval)
a ty nečakaj že budeš chudnúť pribereš.... lebo sa ti tuk zmení na svaly...čiže na váhu sa nestavaj ale sa meraj alebo foť
napis aku mas stravu a od toho zalezi, lebo schudnes hlavne upravenim stravy. To ci ti ostanu prsia nezalezi velmi od teba, ked schudnes. Spevnis jedine pravidelnym cvicenim, nic komplikovane len vsetko treba dodrziavat
ked budes takisto jest ako doteraz, ale denne cvicit, tak to velmi nepomoze... budes mat vyrysovanejsiu postavu, ale tolko. ako to bolo spomenute musis si zmenit jedalnicek, bez toho to nejde nijak. a ked si zmenis jedalnicek, tak prsia sa vacsinou zmensia... takze buď, alebo. nemozes mat vsetko naraz ?O ale osobne, vyser sa na to. a hlavne ked si od prirody taka. Maj sa rada taka aka si... Mozno ze prave tvoju postavu zavidi niekto.
@lawey mne len to uz lezie na nervy ako to vsade pisu proste, zo zaciatku sa moze spalit nejaky tuk a vybudovat svaly ale casom je to uz prakticky nemozne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a žiadneš doplnky jesť nemusíš (no nejaké vitamíny na svaly asi jo lebo ja som si za 3 mesiace 2x na tri týždne natiahla sval)
a ty nečakaj že budeš chudnúť pribereš.... lebo sa ti tuk zmení na svaly...čiže na váhu sa nestavaj ale sa meraj alebo foť
@lawey tuk sa nemeni na svaly.