Ucto mam ako maturitny predment, ktoremu vsak vobec nechapem nebavi ma to. Ako sa to mam naucit? Som koli tomu uplne zufala. Mam sa s tym este dva a pol roka trapit na obchodnej, alebo prestupit na nejaky marketing?
Účtovať, účtovať, účtovať!
Naučíš sa to akosi automaticky. Pozri si osobitne každú vec, ktorej nerozumieš, nepozeraj na to len ako na celok. A nájdi v tom nejaký zmysel, každá firma toto potrebuje.
sa treba naučiť každý prd kam sa účtuje... tiež som to úplne hejtovala, no potom som sa to nejako doučila a zistila, že to nie je až také najťažšie na svete ako som si myslela
nie je to az take tazke, da sa to celkom rychlo pochopit len treba aj chodit na hodiny, ja som sa pekne nezucastnila asi 5 alebo 6 hodin a bola som v prdeli
No podla mojich skromnych vypoctov s uctom len zacinas a na zaciatku sa ucia uplne veci co sa neda hadam nechapat len musis pochopit cely system podvojnictva a uz to proste vies.. ked zacnete brat viacej veci bude to trocha tazsie ale da sa to zvladnut ucto je super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Naučíš sa to akosi automaticky. Pozri si osobitne každú vec, ktorej nerozumieš, nepozeraj na to len ako na celok. A nájdi v tom nejaký zmysel, každá firma toto potrebuje.
(potrebujem vysvetliť predkontácie, som z toho strašne dutý )
Tam v skole staci ze vynechas par hodin a si stratena..potom to tazko dozenes a novym vecom nebudes rozumiet
je to o zvyku, hlavne sa tie zaklady nauc