Toto je pre mňa veľká záhada, že ako to funguje u žien. Napríklad u mužov je jasné, že ich vzrušujú kozy, zadky, pagáče, že sa vždy obzrú za peknou babou a najradšej by ich všetky vytrtkali. Ale ako to funguje u žien? Čo ich vzrušuje? Veľké svaly? Veľký p
ako dlho si tu? pri tych dibnych forach uz si na to mohol prist co a ako,a co je kravina a co nie...
aj cyklus,aj o HAKu si sa mohol dozvediet nieco..proste prestuduj si cely birdz a vystriedas doktora z brava...(uz neviem ako sa volal,ale pred rokmi som sa riadne na tom bavil)...
co uz je len na tomto zahadne ani muzov nevzrusuje kazda zena aj ked ma zadok prsia atd to ma kazda co koho vzrusuje je predsa relativne to su otazky ach
@whisper no mne chalani radi takéto halušky rozprávajú vedia poznamenať že som skvelá, muž s prsiami a vagínou aj na tom sa viem smiať alebo o tom ako si jeden nahmatal na anály nejakú divnú guličku,.... sprvu soms a smiala teraz sa len pousmievam
Alfred Kinsey ešte v 50. rokoch napísal dielo Sexual Behaviour in the Human Female a dospel k názoru, že funguje dosť podobne ako pri mužoch Taakže... zahoď tie svoje stupídne, zjednodušené predstavy o mužskej sexualite a potom môžeš premýšľať nad tou ženskou
Je jasné, že medzi jednotlivými ženami sú veľké rozdiely v ich sexualite a v tom, čo zvažujú pri výbere partnera, čo je nepochybne ovplyvnené jednak prostredím v ktorom vyrastajú, ale aj inými faktormi (z pozorovania najmä inteligenciou), takže pochybujem, že dostaneš nejakú odpoveď vystihujúcu správanie všetkých žien...
@lawey nejde o buchty, veď všetky vekové kategórie majú určite plno predstáv, ktoré nechcem poznať Patrilo to k tomu, že majú potrebu sa zdôverovať s tým, čo kde cítili a kam si prst strčili
zeny su v podstate ako chlapi s kozami a pagacmi, tiez su nadrzane ako chlapi, len to nedavaju najavo ...fakt, zeny chcu tiez poriadny sex ako muzi, tiez chcu byt vytrtkane najkrajsimi chlapmi ako muzi chcu vytrtkat najkrajsie zeny...v podstate rozdiel je v tom, ze si mozu vyberat, preto maju vyssie naroky, tot vse .....a zabudni na tie trapne recicky typu, ze ich pritahuje charakter, zmysel pre humor a podobne hluposti, pritahuje ich fyzicky vzhlad, vona, hlas, u starsich zien aj socialne postavenie, moc a peniaze...nic viac!
Vonavy nechlpaty chlap s rozkosnym usmevom s pekny profilom z boku s krasnou hrudou a samozrejme dobrymi stehnami... najlepsie tmavsej pleti.... Chut sice nato vzdy nemam, ale vlastne mam ale nie....naozaj nie vzdy. sem tam aj daka ta romanca dobre padne DDD mnooo a ked vidim takeho schpneho chlapa, honia sa mi hlavou napady ako ho nabalit resp. vsetky mozne strategie ako na neho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
Ale zalozit forum na tuto temu na stredry vecer tak to uz vazne nieco s tebou neni v poriadku.
veľké jahody
ako dlho si tu? pri tych dibnych forach uz si na to mohol prist co a ako,a co je kravina a co nie...
aj cyklus,aj o HAKu si sa mohol dozvediet nieco..proste prestuduj si cely birdz a vystriedas doktora z brava...(uz neviem ako sa volal,ale pred rokmi som sa riadne na tom bavil)...
asi sznikne novy synonimicky slovnik
to kámo až také jasné nie je u mňa si sa v podstate vôbec netrafil
ja ked sa otocim za babou tak sledujem ci sa neotoci tiez (naivita)
a mna baba uputa niecim inym a nie ake ma prsia.. a stale myslim o zovnajsku..
*Hint : Turn 90°
no na ženy funguje niečo čo ty isto nemáš
Je jasné, že medzi jednotlivými ženami sú veľké rozdiely v ich sexualite a v tom, čo zvažujú pri výbere partnera, čo je nepochybne ovplyvnené jednak prostredím v ktorom vyrastajú, ale aj inými faktormi (z pozorovania najmä inteligenciou), takže pochybujem, že dostaneš nejakú odpoveď vystihujúcu správanie všetkých žien...
1. vložiť kreditnú kartu
2. využívať výhody
3. vybrať kreditnú kartu
@bress je to dosť možné ale jeho interpretacia bola vtipnejšia aj s celým opisom
Najviac asi keď chlap pekne voní, pekne oblečený ( myslim tym nejak vkusne, slušne ) a zarastený (tak decentne) :3
chlap,kedy sa mi zapáči ?ked ma krásne vlásky,krásne vonia..a je muzny.,nie je zarasteny ,uf a cierny .samozrejme
ty znalec..
@lawey a si si ista ze to bola "parena" nebola to "len" b.?
@idiotproof no mne to nedoslo ani potom.. a popravde.. ani neviem ci vediet chcem
@lawey ehm.. tusim je lepsie na niektore otazky sa nepytat
Ale na mojom chalanovi kazda cast tela, ruky, brucho, krk, oci, zadok (jednoducho vsetko).
A ked uz sa najde nejaky pekny chalan, tak rozhodne nemam chut sa nechat "vytrtkat".
Predsalen mi nikto nie je dost dobry... :/
Také strnisôčko