lubim jedneho chalana s ktorym nemozem byt a newem ako mam na neho zabudnut furt na neho myslim a este ho aj kazdy den stetavam ale nemozem byt s nim........ poradne pls ako sa da na neho zabudnut a prestat ho lubit ak sa to da
zmena prostredia nepomoze..mne nepomohlo 8 rokov sustavneho nevidenia...a teraz dva roky sustavneho nevidenia...co uz ked sa musim zalubit do takeho co odide dade do riti...
poznam taky pripad... ono sa vravi... lasku prebije este vacsia laska... takze nejaky "liek" ako zabudnut..no neviem.. to som sa aj ja vela krat pokusala..ale neslo to... prisla nova laska a ta pomohla..takze asi jedina rada odomna- najdi si niekoho ineho a zalub sa znova...
no nemozem byt s nim preto ze on je proste decko a tak rychlo sa nezmeni......uz aj ineho chalan som skusala ale toho som musela nehat lebo som furt myslela na toho druheho joj boze a este kazdy den s nim v skole...sa ho snazim aj ignorovat ale ono sa to neda
Kiwi334, ak ty v 14 "odsudzujes" chalana za to, ze sa sprava ako dieta, tak to je sila. Viem, ze je "vedecky potvrdene" ( velmi nemam rad toto slovne spojene ) ze dievcata dospievaju skorej, ale aj tak.
Mozno by si nam tu mohla vysvetlit, co ta na tom chalanovi tak velmi pritahuje, ze na neho nemozes prestat mysliet hm ?
ved ja chapem ze chalani dozrievaju neskor ale seci z nasej triedy su normalny len on sa bavi cez vyucko s autickami...a pritahuje ma na nom setko proste laska je slepa
Hmm, tak vsetko ? To je dost cudne, ono ked su ludia zalubeni, tak im ta laska prinasa radost. Vacsinou toho druheho lubia a veci preco by som ho nemal lubit neriesia ( hlavne v zaciatkoch dokazu prekusnut aj chyby, ktore neskor - ked sa vytriezve znamenaju rozchod ) To, ze laska je slepa hovori obvykle ich okolie nie oni sami
Prepac, ale mne pripada, ze ti ide len o to nam tu o tom rozpravat, ale v skutocnosti si uz davno rozhodnuta, pretoze ti docvaklo, ze s tym chalanom by to daleko nezaslo ... maximalne tak do hrackarstva.
Je to haluz moja co ti poviem,niketori hovoria ze klin sa klinom vybija,ale ja si myslim ze ked niekoho lubis najdes si ineho,ajstak stale vnom vidis toho koho lubis,je to ako keby len nahrada a neho!Ja by som sa snazila tu osobu si dak zhnusit!
hm......jedine co pomaha je ....cas....venuj sa sebe ...najdi si nove zaluby.....pomaha aj ked vyhodis setky veci co ti ho pripominaju...a ked uz ho stretavs....mas to blbe....ja viem...ale tak sa mu skus vyhybat troska...drzim palce
Moja draha Kiwi...myslim ze na tom sme stejne..akurat ze ten tvoj xalan je asi priblizne v tvojom veku....ja som sa zamilovala do xlapa ktory by mi mohol byt otcom ...takmer uz pol roka sa ho pokusam vyhnat z hlavy ale kazdy moj pokus skonci vzdy neuspesne....tak ako tu niektory radili-pokusat sa ho nenavidiet je po prve dost zlozite a po druhe ti hrozi ze namiesto toho sa do neho zamilujes este blaznivejsie(dobre to poznam)....ak by som vedela preco s nim nemozes byt snad by som ti vedela dat lepsiu rada...lenze teraz ti mozem povedat len tolko,ze na lasku sa neda zabudnut a preto musi odyst sama od seba...viem je to to najvetsie trapenie na svete,milovat niekoho a vediet ze ti to nebude opetovane,ale co uz s nami???...mozno cas zahoji rany a mozno nam prinesie niekoho kto nam nase utrpenie 100nasobne vynahradi...len netreba vesat hlavu...
nechcem sa hrať na veštkynu ,ale predpokladam, že si sa len zalubila do staršieho deviataka a už ho "lubis".Potom natrafiš na deviataka z vedlajšiej triedy a budeš tu vypisovat ako lubiš oboch a podobne hluposti....ach vy 14stky.
Ale ak niesi ten pripad, ospravedlnujem sa.
V tom pripade, ti poviem len tolko že zabuda sa ťažko...
ak tomu celkom nechapete tak moj problem je taky ze lubim chalana ktory lubi aj mna chceme byt spolu ale niak si nevieme najst k sebe cestu a zacat z dacim proste sa kazdy den stretavame pozerame na seba a to je asi vsetko obcas ideme von ale nikdy samy a bavime sa iba ako kamrati .....on proste vravi ze ma chce ale nevie co robit podla mna si nevymysla ale asi mu to ani moc nechyba...on je proste este taky maly a furt sa musi s niecim bbavit a hrat sa na blbca ale na druhej strane vie byt hrozne zlaty......
je to brat mojej najlepšej kamaratky je o 4 roky starsi. poznam sa snim od detstva ale začalo sa to tak pred 2 rokmi. On mal zaujem o mna.ja som ho najprv odpisovala no neskôr som si povedala prečo to neskusit?no nezačali sme spolu chodit bol to a aj je len taky volny vztah-zajeby myslela som ze aj mne to tak vyhovuje ze sa nikomu nemusim zodpovedat ale casom som sa zalubila.kamaratka ma odhovarala vravela aky je - ale ja som nepocuvala....teraz len trpim spravou o kazdej jeho novej babe - s jednou ma aj zoznamil.zamotala som sa do toho az prilis a neviem sa z toho vymotat...tak ak viete poradte mi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Kiwi334, ak ty v 14 "odsudzujes" chalana za to, ze sa sprava ako dieta, tak to je sila. Viem, ze je "vedecky potvrdene" ( velmi nemam rad toto slovne spojene ) ze dievcata dospievaju skorej, ale aj tak.
Mozno by si nam tu mohla vysvetlit, co ta na tom chalanovi tak velmi pritahuje, ze na neho nemozes prestat mysliet hm ?
Hmm, tak vsetko ? To je dost cudne, ono ked su ludia zalubeni, tak im ta laska prinasa radost. Vacsinou toho druheho lubia a veci preco by som ho nemal lubit neriesia ( hlavne v zaciatkoch dokazu prekusnut aj chyby, ktore neskor - ked sa vytriezve znamenaju rozchod ) To, ze laska je slepa hovori obvykle ich okolie nie oni sami
Prepac, ale mne pripada, ze ti ide len o to nam tu o tom rozpravat, ale v skutocnosti si uz davno rozhodnuta, pretoze ti docvaklo, ze s tym chalanom by to daleko nezaslo ... maximalne tak do hrackarstva.
tak sa ti zarucene zhnusi
24. aj mna to stve!
Ale ak niesi ten pripad, ospravedlnujem sa.
V tom pripade, ti poviem len tolko že zabuda sa ťažko...