Ahojte, bývam v bytovke a sused podomnou odmieta kúriť. Možno si hovoríte, že je to predsa jeho vec. Lenže, kúria susedia čo mám na bokoch a aj sused čo býva hore a tak sa mi teda fajn nahrejú steny a ja v byte kúriť nemusím. A ako všetci vieme, teplo stú
Ľuďom jebe... Keby príde na políciu sťažnosť "Sused podo mnou nechce kúriť, takže musím kúriť ja a ja kúriť nechcem" a pracoval by som na polícii, myslel by som si, že som skúrený. A rovnako skúrený musel byť aj ten kto sťažnosť podal.
@johny33 Lenže Ty nechceš kúriť. Ak by si suseda pod Tebou prinútil kúriť a Ty by si nekúril, bol by si zvýhodnený oproti Tvojmu susedovi hore. Prečo by si mal byť zvýhodňovaný?
"Pán sused, ja viem že nechcete kúriť, lebo ten pod vami kúri takže vykuruje aj vás a nemusíte, ale viete, ja som kokot, ja tiež chcem mať teplo za ktoré nebudem platiť, takže vy proste MUSÍTE začať kúriť, ja mám na teplo právo takže je vaša povinnosť mi ho zabezpečiť, a keď už sme pri tom požičiate mi nadnes v noci vašu manželku?"
mimochodom, je prakticky leto, ak si si nevšimol, kde žiješ že tam treba kúriť, tu u nás sa už dá v pohode celý byt vyhriať už len tým že v ňom človek je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ty podávaš na niekoho sťažnosti za to že nechce kúriť a výsledok toho všetkého je že ty nechceš kúriť? to je trošku choré nemyslíš
@sitic ale nemu zospodu susedia kúria.Prečo by mal byť zvýhodňovaný?
@caleban pretože si to zaslúžim. bývam na vyššom poschodí a tak sa aj viac nachodím. Na rozdiel od neho viac upratujem atd.
"Pán sused, ja viem že nechcete kúriť, lebo ten pod vami kúri takže vykuruje aj vás a nemusíte, ale viete, ja som kokot, ja tiež chcem mať teplo za ktoré nebudem platiť, takže vy proste MUSÍTE začať kúriť, ja mám na teplo právo takže je vaša povinnosť mi ho zabezpečiť, a keď už sme pri tom požičiate mi nadnes v noci vašu manželku?"
mimochodom, je prakticky leto, ak si si nevšimol, kde žiješ že tam treba kúriť, tu u nás sa už dá v pohode celý byt vyhriať už len tým že v ňom človek je.
mimochodom, si kokot, ak si náhodou nepochopil.