čooo? xD čeče nezúfaj...ja sa tak zbalila jedenho ..heh už sa pozname asi dva mesiace je to paráda..a nikdy sme sa ešte nestretli lebo on byva v košiciach mam to ja horšie..ale mne to nevadí..sak raz sa hadam uvidime ...
no to my sme sa spoznali v cesku a on ma zacal brutal balit a tak az kym nezistil ze mam 14..on ma 19...ale uz ked vedel ze mam 14 tak mi furt pise aka som super a ze sa mu pacim(ako kamoska)a tak...a ze ked budem mat 18 a on 23 tak ze uvidime...ze to by sa uz dalo ale ze teraz som moc mala ale ze som super ze keby som mala o 3 roky viac tak ma bere...a furt mi teraz pise...proste vooobec nechapem...neviete niekto nahodou ?
no aj ja som tak neviem jak zahadne zbalila dakeho 17 rocneho a ten je pekne namotany a ja ho nechcem...vidis to by ste mi mohli zas povedat ajk ho odplasit...leb je moc uchylni..a nechape ze sa s nim nevyspim ani nic
@19 tak ale takych je tak malo ze lupov hladat mozes roky a nenajdes....proste ono vela mladych sa len k***** chce a to je vse...ale hlavne ze sa to hovori na chlapov a popri tom to je opacne
noo....tak to je podla mna blbost balit niekoho cez net....tak si piste....stante sa kamosmi...a potom ak sa budete mat cely cas o com bavit tak sa o daco mozete pokusit....lebo zakladom vztahu je podal mna to ze sa mate o com vzdy bavit...a este dovera ale to tu nepatri...
si normalna?sak to neni vztah...a ybalit cez net,chces ho zbalit vlastne len tvojimi recami a nie tym aka si a cim vyzarujes...to sa neda takto zbalit podla mna
Ak ho máš rada a zaleží ti na ňom daj mu to najavo!...Posielaj mu pusinky a oslov ho kadejakymi Drobnosťami ako Miláčik a tak postupne sa zblížite neni to také ťažké len mu nikdy neklam!...A snaž sa ho pochopiť!!...A bud hlavne sama sebou!
cez net je to tazke to vim z vlastnej skusenosti a urcite ti nebude verny ked sa vidite tak malo a zbalit ho mozes akokolvek ved sa skoro vobec nestretavate takze si mozes aj vymyslat sak on to potom aj tak nezisti je to len na tebe ci ces byt k nemu uprimna alebo ne
hehludia diky za rady niak sa to zmenilo dnes vecer s nim budem...neviem co mam spravit?on totiz uz viem ze sa mi paci ale nepovedal co citi on...plllls poradte teraz ho budem stretavat kazdy tyzden
ty kkz to co za chujoviny riesis... a s takou prezyvkou.. viem kdo si... a mas iny nick... hanbis za prispevky... to som fakt nevedel ze sa tu take kktiny riesia..no fuj!!! alebo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
jeb sa na to
kasli na to ...nema to vyznam, nevydrzalo by to a navyse isto stretas dalsich peknych chalanov co byvaju tam kde ty tak nac toto?
@9 uplne suhlasim
...chalan v 15 vie viac co chce ako baba v 15