Ja som jednu skoro zbalil na kacera donalda a nie je to eufenizmus na moj penis. Ale potom som sa na nu nazlostil a povedal ze je krava tak sa nasa laska skoncila.
ale inak kurnik, keď tak explicitne nad tým uvažuješ, že chcem ho zbaliť vtedy aj vtedy, tak mu to rovnako explicitne aj povedz, chcem ťa zbaliť, si pekný, alebo ja neviem čo.
ale vzhľadom k tvojmu veku a všetkým okolnostiam... proste buď v jeho prítomnosti, buď na neho milá, rozprávaj sa s ním a sleduj, či bude rovnako milý na teba, a myslím že to stačí na to, aby si s ním mala pekný vzťah. nemusíte hneď byť "frajeri", to robia malé deti, ktoré sa chcú pred inými deťmi chváliť, že "majú chalana". také nepotrebuješ ku šťastiu, či?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
hahahahaaa ja som vtipná
mne sa v tvojom veku pacil jeden o 3 roky starsi, tiez v tabore :happy:
(a bolo to odsudene na neuspech
ale inak kurnik, keď tak explicitne nad tým uvažuješ, že chcem ho zbaliť vtedy aj vtedy, tak mu to rovnako explicitne aj povedz, chcem ťa zbaliť, si pekný, alebo ja neviem čo.
ale vzhľadom k tvojmu veku a všetkým okolnostiam... proste buď v jeho prítomnosti, buď na neho milá, rozprávaj sa s ním a sleduj, či bude rovnako milý na teba, a myslím že to stačí na to, aby si s ním mala pekný vzťah. nemusíte hneď byť "frajeri", to robia malé deti, ktoré sa chcú pred inými deťmi chváliť, že "majú chalana". také nepotrebuješ ku šťastiu, či?
Proste ja s nim chodim na ten isty sport a vidime sa na sutazi ...
He.