No,ked ja tiez neviem,hovorite sa hodit sa na chalana,ale ja si myslim,ze to by mu sposobilo taky sok,ze by to bol pekny trapas(teda pokial by ste neboli Jessica Alba,co nie som),tak to radsej neskusam.A tie pohlady a tak dalej,ide len o krasu,no vazne,pokial si nadherna ,mas to vyhrane a este....musis mat dlhe vlasy,to vie nastvat aaaaaaaaaaa
Boze to co zas je. Ked si pekna a chalanovi sa pacis tak ho zbalis ako chces, ak sa mu nepcis a nemas zaujem onho tak tu mozme napisat tisic rad ale aj tak ho nezbalis, a ked ano, tak to bude len na silu a vydrzai vam to chvilu. A v dnesnej dobre to uz je tak, ze nie kazdy chalan zacne prvy, tak skuste nieco vy. AK vas odmietne tak uz to nema zmysel.
V pripade toho spoluziaka, co ty sibe nebozkavaj ho tam z nicoho nic. Keby si sa ho uplne jednoducho opytala ci niekedy nevybehnete von ? Uplne obycajna otazka, nic nepokazi a nesposoby mu sok. Ak povie ano, si na dobrej ceste. Inac nic viac sa tu neda riesit
no ked mam tiez prilozit tak je to pravda vela chalanov sa boji spravit prvy krok, a este horsie je ked vidi super babu a povie si ze tak na tu nemam a pritom by mal sancu len ju premarni, baby nehambite sa!!ked vas aj odmietne niektory, nic z toho nerobte ved ich mate hufy ani neviete kolko ich mozete mat.
No,ja nemozem mat nikoho,lebo kazdeho mi preberu kamosky,vlastne ja z nikym ani nezacnem chodit,lebo nie som dost vyrazna,nehovorim,ze som skareda ale tie najvacsie sexice zoberu vsetkych a potom co zostane mne?
No ja viem,lenze zaujimave je,ze ked prva vyrazi baba ,tak je uz uplne trapna,ja na starych zvykoch nelipnem to vsetci ostatni.Dobre ,ja by som aj vyrazila a chalani su hanblivi,ale potom som ta trapna
Ani ja nelipnem na starych tradiciach, ale zatial co som s chalanmi bavila o tomto tak mi kazdy povedal, ze on chce balit babu, ze neznasa ked baba ide po nom, ze uz ju potom nechce, pretoze ju tak lahko dostane a to uz nie je ono....a baby su tiez dost hanblive (ja urcite) nato aby urobili prvy krok, takze reci typu: "my sme hanblivy balte nas vy" mozme povedat aj my baby
Ja neznasam ked ma balia baby, lebo ked widim u baby smiech aj na tej najtrapnejsej kktine co powjem, tak mi je z toho na grc, ako pretwarka som aj ja njekedy, ale toto fakt nemusim..
To je uplne zaostale myslenie co tu mate. A neviem co je na tom trapne ked zacne baba. Pozrite ako ja nemam problem zacat. Ale vela razy vaham ci mam alebo nie, ked vezmem do uvahy vsetky vztahy co som mal, tak s viac ako polovice zacala baba prva a nie ja. No a neboli trapne.
Vies podla mna je troska nelogicke ked sa ty nejaky chalan paci, a mas aspom male tusenie ze by to mohlo vijst, a len cakas kedy dojde on. A furt nic. A potom tu mate s toho traumy, preco vas nebali a jak by ste mali zacat. O com to je ? Sak kurnik lubi sami, nic za to nedam ked zacnem. Mozno on si mysli to iste, ale beha mu v hlave ze co ak niekoho mas, co ak nebudes mat zaujem atd. Takto isto to moze behat v hlave aj vam ja viem. No ale kto neriskne nema.
Takze kludne si cakajte na svojich ritierv ktory vas zacnu balit. Nech sa paci.
A k hviezdicke 14, fakt nechapem s akymi chalanmi si sa bavila Lebo to co si napisala je maximalna kktina. Niektorym chalnom to vadi, ale ucite nie vsetkym
A nemyslim si ze je to max kktina. A to co si napisal ze: "Sak kurnik lubi sami, nic za to nedam ked zacnem" tak ked si to myslia aj chalani tak nech sa oni prekonaju a idu prvy....nemusime to robit len my, pretoze vy ste hanblivy a vselico vam beha po hlave....takisto je to aj u nas
A podla mna baba moze byt hrda bato, ze nebude behat za kazdym chalanom co sa jej paci a pocka na neho. Vsak ak sa aj ona paci jemu, tak pride prvy
Jaaaj boshe zenske wy fakt rozmyslate picami alebo co? suhlasim s It kto newyskusa nema, tak je to aj celkowo w ziwote, ked nieco chcete treba za tym ist, inak sa s tym mozte rozlucit, nie kazdy ma stastie a padne mu secko na co si spomenie z neba rowno na hlawu.. a w laske je to tak isto..
neviem co je tu uz napisane nece sa mi citat tak sorry ak napisem nieco co tu uz je.... ale to je fakt blba tema ako na chalanov? ako ich balit? sak ked dakoho ces ta sa mu to snaz dat najavo povec mu to nejak...
Ja mam taky problem,ze ked sa mi nejaky chalan paci a uz by som sa mu aj prihovorila,tak ja neviem co mu mam povedat,ako sa mu priovorit..napr. ked sme v autobuse,elektricke...atd....proste neviem.Prosim poradte.
akoze poviem ahoj,niekomu s kym som sa v zivote nerozpravala...a on mi odpovie tiez ahoj a este si pritom pomysli aka som trapna ,ked ho zdravim,ked sa ani nepozname.A potom uz mu zase neviem co mam povedat.
wolako zacat musis, tak urcite wzdy lepsie nez sa opytat kolko je hodin, to sa neda powedat ze ako zacat, proste to zalezi od miesta de sa nachadzate a podobne...
Takze paci sa mi taky 4 z nasej skoly...kazde rano ho stretavam v autobuse,vela krat sa nase pohlady stretnu...ale ja neviem ako mam zacat,aj ked chcem zacat,bo mam na to len 2 mesiace!Ale zase keby chcel tak zacne on.
Ako zbalit chalana? Bud sama sebou. Nerob trapnosti akoze mu tisic krat povies ze on tak uzasne vyzera. Alebo sa budes nasilu smiat, nedajboze budes sa na nieco hrat. Netvar sa ako, keby bol poloboh a budes visiet na kazdom jeho slove.
A este chce to trochu sebavedomia. Ale ani s tym sa to neoplati prehanat.
PORADTE MI PROSIIIIIIIIIM:Takze paci sa mi taky 4 z nasej skoly...kazde rano ho stretavam v autobuse,vela krat sa nase pohlady stretnu...ale ja neviem ako mam zacat,aj ked chcem zacat,bo mam na to len 2 mesiace!Ale zase keby chcel tak zacne on.
ak chcete zbalit chalana trebalo by sa trosku vyzivavejsie obliekat smelejsia zavolat ho von PROBLEM JE ZE JE TASKE BYT ODVAZNIM ja ked chcem oslovit niejake dievca ktore vidim napr po 5 krat je strasneee bojim sa straaasneeeee lebo prvy dojem o niejakej osobe je najdolezitejsi
Podla mna, ked sa chcete s niekým spoznat blizsie, oslovit ho, tak najlepšie to ide ked ste este s niekým, s nejakú kamosku.
Proste treba chodit hlavne von, na kofolu, na biliard, na disku, v lete na kupko a ked sa vám zapáci nejaký chalan, čo je tam tiez s niekým (nemyslím s dievčatom tak ich môžete pozvat, či si nechcú aj oni zahrat s vami, alebo či si môžete prisadnúť, alebo na diske či si nechce zatancovat...A ked si budete spolu rozumiet, čislo si je potom lahké vypýtat.
Ja som ako dost ukecaná, ale len pri tom koho poznám alebo ked som s niekým, a aj ked uz mám 18, tak by som sa v živote neodvázila oslovit prvá chalana, že prídem za ním, či by mi nedal číslo, proste sa nato hanbím.
A s tým ahoj, no je to aspon úvodná fráza a môže sa tak začat zaujímavý rozhovor.
Ale Uz sa mi stalo, že ma pozdravil úplne cudzí chalan a ja som ho nepoznala, tak som bola ticho. A on že ani mi neodpovies??? A ja som mu odvrkla, že ved ho nepoznám, tak prečo ho mám zdravit Chudák, ale sa hanbil a potom, ked som si uvedomila, čo som povedala, aj ja takže si dávajte pozor, čo dotyčnému hovoríte
heh zaujímavá diskusia poviem vám dačo... baby zdravé sabavedomie nezaškodí nikdy šak nemusíte mu hneď pchat jazyk do úst.. stačí si len pokecať. Záleží len natom aby medzi vami nebolo napatie a kecali ste bez starostí a je jedno kto začne či chalan alebo baba, len niekto začať musí aby niečo bolo predsa nie???
Sice ja som to s mojím terajším trochu riskla ale klape nám to uz 2 mesiace a povedal že ďakuje zato, že som mu tú pusu dala aj keď neviem ako som to dokázala.. asi mi preplo a už bolo hehe a je strašne faaajn
no podla mna jeto cele o iskreni medzi dotyčnými...ak sa navzajom páčite tak je jedno kto to zacne ..to pride samo..a ak sa je zaujem iba zjednej strany tak to nema zmysel..to je celé...netreba ziadne rady...proste to pride samo
fuuha ... tak nabrat odvahu je strasne tazke a hlavne aj pre mna a obdivujem kazdeho, kto nema problem zavolat von chalana, ale aj chalanov obdivujem, ze dokazu pozvat babu na rande ,...ak by ste mi vedeli poradit jedine s tym, ze ako sa zbavit tej mojej zbabelosti ..a strasne sa mi lubi teraz jeden chalan a budem ho vidat uz len asi nmesiac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
ale myslim ze je ten pohlad..a este k tomu usmev od srdca..mohlo by zabrat..ale pusu asi by som nenamala odvahu
V pripade toho spoluziaka, co ty sibe nebozkavaj ho tam z nicoho nic. Keby si sa ho uplne jednoducho opytala ci niekedy nevybehnete von ? Uplne obycajna otazka, nic nepokazi a nesposoby mu sok. Ak povie ano, si na dobrej ceste. Inac nic viac sa tu neda riesit
Tak trohu odvahy, napnut hrud a vykrocit vpred
Preco ked nieco chces tak si to zober. AK si si nevsymla chalani su coraz viac a viac hamblivejsi.
Takze prvy nevyrazia (nie vsetci, je ich mensina, ale pomaly narasta)
A tommyhot, ked jej nebudes vypravat trpane kokotiny tak sa na nich nebude smiat
Napriklad akurat dneska ma zacala balit pipka s MCdonaldu ked som bol v mcdrive. A nebola ani skareda Nahodou ma to potesilo
Vies podla mna je troska nelogicke ked sa ty nejaky chalan paci, a mas aspom male tusenie ze by to mohlo vijst, a len cakas kedy dojde on. A furt nic. A potom tu mate s toho traumy, preco vas nebali a jak by ste mali zacat. O com to je ? Sak kurnik lubi sami, nic za to nedam ked zacnem. Mozno on si mysli to iste, ale beha mu v hlave ze co ak niekoho mas, co ak nebudes mat zaujem atd. Takto isto to moze behat v hlave aj vam ja viem. No ale kto neriskne nema.
Takze kludne si cakajte na svojich ritierv ktory vas zacnu balit. Nech sa paci.
A k hviezdicke 14, fakt nechapem s akymi chalanmi si sa bavila Lebo to co si napisala je maximalna kktina. Niektorym chalnom to vadi, ale ucite nie vsetkym
A nemyslim si ze je to max kktina. A to co si napisal ze: "Sak kurnik lubi sami, nic za to nedam ked zacnem" tak ked si to myslia aj chalani tak nech sa oni prekonaju a idu prvy....nemusime to robit len my, pretoze vy ste hanblivy a vselico vam beha po hlave....takisto je to aj u nas
A podla mna baba moze byt hrda bato, ze nebude behat za kazdym chalanom co sa jej paci a pocka na neho. Vsak ak sa aj ona paci jemu, tak pride prvy
Missi kitten: najdi tu na fore aspon 5tich chalanow ktorym wadi ked ich bali baba.. Samozrejme pokym to uz moc neprehana..
A este chce to trochu sebavedomia. Ale ani s tym sa to neoplati prehanat.
Prirodzenost na nich zabera...
Ze mam pravdu chlapci...???
Proste treba chodit hlavne von, na kofolu, na biliard, na disku, v lete na kupko a ked sa vám zapáci nejaký chalan, čo je tam tiez s niekým (nemyslím s dievčatom tak ich môžete pozvat, či si nechcú aj oni zahrat s vami, alebo či si môžete prisadnúť, alebo na diske či si nechce zatancovat...A ked si budete spolu rozumiet, čislo si je potom lahké vypýtat.
Ja som ako dost ukecaná, ale len pri tom koho poznám alebo ked som s niekým, a aj ked uz mám 18, tak by som sa v živote neodvázila oslovit prvá chalana, že prídem za ním, či by mi nedal číslo, proste sa nato hanbím.
A s tým ahoj, no je to aspon úvodná fráza a môže sa tak začat zaujímavý rozhovor.
Ale Uz sa mi stalo, že ma pozdravil úplne cudzí chalan a ja som ho nepoznala, tak som bola ticho. A on že ani mi neodpovies??? A ja som mu odvrkla, že ved ho nepoznám, tak prečo ho mám zdravit Chudák, ale sa hanbil a potom, ked som si uvedomila, čo som povedala, aj ja takže si dávajte pozor, čo dotyčnému hovoríte
Sice ja som to s mojím terajším trochu riskla ale klape nám to uz 2 mesiace a povedal že ďakuje zato, že som mu tú pusu dala aj keď neviem ako som to dokázala.. asi mi preplo a už bolo hehe a je strašne faaajn
Lockey: mozno sa aj on hanbi Nie je to az tak lahke, pozvat vas na rande.... (aj ked si vzdy poviem, ze sa len spytam aj tak mam nervy na dranc )