Paci sa mi jeden chalan a sme docela dobry kamarati v minulosti sme uz spolu nieco mali ale bolo to pod vplivom alkoholu...ja si myslim ze on uz tusi ze o neho stojim ...ale nedokazem sa na to spytat...a necem mu ani povedat ze ho chcem....najprv by som c
=D To tak milujem, keď niekto poradí, aby si sa ho spýtala
No, ja ti nevim, Karle, intuícia ti nič nehovorí? Nemení svoje správanie atď.? Hoci naozaj najlepšie by bolo spýtať sa ho na to priamo, ale na to nemá gule každý človek, preto nám- hanblivcom, je súdené dedukovať =D
Asi som šialený alebo fakt neviem čo je zo mnou - keďže už naozaj neviem pochopiť tieto diskusie - čím ďalej tým je to horšie - sprv som sa ešte aj pokúšal každému poradiť ale už to jednoducho neide lebo vidím že si nikto na svete sakra nenechá poradiť!
Pozri, s tym ti tu nikto, naozaj nikto, nepomoze....ved takychto diskusii tu bolo zalozenych uz nespocetne mnoznstvo a vzdy aj tak kazdy poradil to iste, tak si precitaj stare diskusie nie? ...ved s tymti aj tak nemoze nikto poradit...nepozname teba ani jeho, podla toho,co pises nikto nemoze zarucene povedat, ako ho ziskas...ved sa trochu snaz, o tom to je , ved balit chalana s navodom to je uplne nudne nie?
ee ...nemam slov .....teda mam ale tie sa tu nehodia .....skus otvoriť pusu pozrieť mu do oči a vysypať par slov že Chceš ma ? ...a ked na to nemas odvahu umri v 95rokoch z myslienkou že si sa ho to mala spytat vtedy ...ale to on už bude offline pod zemou ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
No, ja ti nevim, Karle, intuícia ti nič nehovorí? Nemení svoje správanie atď.? Hoci naozaj najlepšie by bolo spýtať sa ho na to priamo, ale na to nemá gule každý človek, preto nám- hanblivcom, je súdené dedukovať =D
Beriem na vedomie a týmpádom sa ospravedlňujem za sprznenie tvojho vysoko seriózneho a mimoriadne inteligentného fóra ...