Podľa môjho názoru by mohol niekedy držať jazyk za zubami a trochu posilniť diplomatickú reč, no tieto veci chýbajú viacerým politikom. Bohužiaľ.
No čo sa týka iných vecí, tak s ním v mnohom súhlasím a páči sa mi, že má rovnaký meter na lavicu, ako aj pravicu, čo sa samozrejme niektorým nepáči. A aspoň nás informuje podrobnejšie o špinavostiach
@marttina ... hej moj moj on je velky silny a vies aky ma vplyv?? tuto riadi kriminalnu cinnost Kinder mafie no nechod s takym na rande nie ze mi ho ukradnes
No, ako keby niektorý naši politici mali niečo v hlave. Niektorí by aj mali, ale keďže skáču ako niekto pská, a nepoužívajú vlastný rozum, tak to je presne ten prvý prípad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
No čo sa týka iných vecí, tak s ním v mnohom súhlasím a páči sa mi, že má rovnaký meter na lavicu, ako aj pravicu, čo sa samozrejme niektorým nepáči. A aspoň nás informuje podrobnejšie o špinavostiach
(vyjebaný kokot, ktorý klame, že to nieje ani možné)