@coleshepter vies co ani ja ich nepoznam sice viem ze sa vola nas terajsi Gasparovic a dokonca som ho raz stretol v Tescu v Pezinku ked kupoval rozky ale inak netusim co je to za kkta a tak to ma byt
@gukol to je pekna blbost !!! ja som alkoholik aspon si to o sebe myslim a keby som mal fakt svojvolne rozhodovat o chode statu bez toho aby do toho zasahovala EU a USA a proste pani sveta cize hajzli tak by to tu vyzeralo ako v raji
a este toto som chcel tu napisat .... svet nemoze mat spravodliveho vodcu lebo nespravodlivych je o veeeeelaaaaaaaaa viac a zlikvidovali by ho za 5 minut takze to proste nejde aj ked sa seci pojebeme do hlavy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nepoznám ani nášho terajšieho prezidenta
nepoznám!
a je mi dobre aj tak
» www.teraz.sk/fotodennik/poch...
@gukol to je pekna blbost !!! ja som alkoholik aspon si to o sebe myslim a keby som mal fakt svojvolne rozhodovat o chode statu bez toho aby do toho zasahovala EU a USA a proste pani sveta cize hajzli tak by to tu vyzeralo ako v raji
ale možno by bol lepší ako terajší ujko