no co si budeme klamat maloktorá baba pochopi chalanske myslenie a naopak aby som nekrivdila : Ako asi vačšina mladych aj ja sa chodim večer zabavat do miestenho klubu juuj a neskutočne množstvo chalanov tam je aj bab a všetko to po sebe kuka a t
tak ked sa tam mam komunikovat a co ja viem este co tak komunikuj, zajdi za dakym a nie je problem nie? cela vda, vsak preto chodis do baru. nechodis sa pozerat po exponatoch ktore sa pozeraju zasa po tebe nie? Oblej ich ty zasa pivom ked oni teba a bude sranda este vacsia no.
@4 a co by si chcela aby boli vtieravy ja sa priznam, som podobny i ked do barov dako nechodim ale divat sa to ma urcity esteticky zazitok. to si ty ani nevies predstavit aky ale nie. tak proste mozu sa aj hambit. alebo hodnotia. chapes? Takze staci k nim len prist a uz je debata na stole
@6 ano jasne ja moožem prist shak ot je pravda ale ja s mojou hyperaktivitou a tancami an stoličkach asi niee takžee to otočme zase všeobecne a nie na mna dakujem
@4 do baru nechodím, chodieval som... a jasné vyhovuje to sa radšej pozerať, pretože keby príde k tebe a povie niečo "blbé" strápnil by sa pred kamošmi, alebo by si ho strápnila ty... alebo si zober že príde k tebe chalan čo sa ti nepáči...
@8 tak ak to je az taky problem tak zajdi do rk a ja za tebou zajdem sam od seba No co uz je taka doba, vsetko je to na oboch pohlaviach Si daj taky velky transparent nad hlavou a napis si tam. Podte vseci tu! Chcem komunikovat a nie je problem
@9 tak mno ved jasnee ale ja som nei taka ja by osm ho nestrapnilaa ako važen jako ja by osm sa porozpraval skymkolvek ja som taka mala ukecana taka taa mnoo .. ale shak jasne ja to chapem len važne nektorí tí starí uslintaní su hrozní ako minulu sobotu tam boli takí chlapci zo škodovky pili piwo a čumeli a slintali a mali tak 40 a vyše no mala som dost .... nemam to rada tento štyl zabavy
Tak neviem ale v bare sa dost tazko komunikuje... takze ja som povacsinou s partiou, tam na sebe kricime aby sme sa poculi, sem tam pozre nejake baby atp. Najvacsi problem je, ze ak tam aj idu baby vzdy idu tak 3,4... a co potom zmoze chalan? Ako jedna vec je prist a risknut to, ale ked ste stale v grupe tak sa necudujte. Ked su este 2-3 baby to sa da, pride partia a nejako sa pripoja, ale uznaj ze ak si tam s par kamoskami tak ma chalan smolu aj keby prisiel Tak snad som sa vyjadril jasne, preto v baroch ani nehladam nejaku holku na zoznamenie alebo co.
inak ot može byt pravad že ked my chodime v grupach tak je to tažšiee D ale tak mno nevem ja mne o to nai tak neejdee ja sa zabavim aj sama s kamoškami len potom vyzerame jak nejakee mimo fuu shak to jako oc už sm emy povystrajali ...
mno ako moee ja by som ti pomohoool ale tak ja si ani nepametam poriadne s kym komunikujem a ked nahodou hej tak radsej by som si to nepametal a neslintaam a neobzeraam si babenkyyy ja si chodim zatancovaaaat mno ked to je vobec tanec
@17 ale mno wilkoš ty aj taketo mi čitaš no sakriš no ale tak newa wed tu už jak mi každy radí že si mam transparent urobit že chcem komunikovat tak patek sksuim apovim ti pootm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
vyjadril som sa k veci?