Pokial nemas znamosti ani tam nelez. Maximalne do Rakuska alebo do Ceska keby nieco je jednoduchsie dostat sa naspat.
Ano su ludia, ktori odtialto odisli s nicim a vratili sa s majlantom ale to su jedinci s extremne silnou volou prezit a ani ja sa nehanbim za to ze nepatrim medzi nich .
ja som vycestovala na vlastnu pest bez angliny bez znamosti autobusom do anglicka ked chces vycestovat tak chod zo zaciatku je to sice tazsie ale da sa to zvladnut.Ja po prve agenturam neverim a po druhe je zbytocne davat im peniaze za to ze ti najdu robotu ked si ju mozes najst sama akorat ta to stoji viacej usilia.ja som si nala pracu cez inzeraty zo zaciatku som nezarabala len som dostala vreckove no naucila som sa po anglicky a to my zjednodusilo posobenie v cudzine.Zaciatky niesu lachke ale ked to vydrzis tak to stoji za to....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ano su ludia, ktori odtialto odisli s nicim a vratili sa s majlantom ale to su jedinci s extremne silnou volou prezit a ani ja sa nehanbim za to ze nepatrim medzi nich .