Jak je to s tým zarábaním na YouTube? Ked odovzdám video, tak za kolko pozretí dostanem peniaze, a kolko penazí?
A kam mi prídu tie peniaze? Musím mať 18? A ak nemám tak nemôžem si tie peniaze nehať na tom YouTube a ked budem mať 18 ich vyzdvihnuť?
Pot
Toto zarabanie cez youtube som objavil ja. Ale to bolo este v zaciatkoch youtube. Mal som vtedy koncept v hlave ze by som vytvoril taku online televiziu a zacal som tam vysielat. Mesacne som takto na youtube zarobil okolo 1 200 000 $ no nakoniec mi moj kanal na youtube zrusili nakolko som tam mal uz v tej dobe 500 000 000 odberatelov a youtube ten naval navstevnosti nezvladal. Skoda no celkom ma to bavilo.
@warhawk tiez to chapem len obmedzene no pokial tvoje videa maju vysoky pocet videni, ma o teba youtube zaujem, musis mat svojich odoberatelov a potom za kazde jedno pozretie tvojho videa ti youtube da par centov..
(a nemyslím to tak, že pri malom počte videní budeš zarábať málo)
musíš sa stať PREMIUM userom na Youtube, a premium userom ti to dovolí stať sa, až keď splníš nejaké kritéria (počet videní, počet odberateľov - a tie počty sú dosť veľké)
so zarabanim na youtube je to tak ze za kazdu reklamu co sa zobrazi v tvojom videu dostanes peniaze ale neni to velka ciastka uplne minimalna ked niekto klikne na reklamu co sa zobrazi v tvojom videu dostanes za to viac .... ale nedostavas peniaze za vsetky vzhliadnutia ako by si si mohol mysliet lebo nie kazdemu sa reklamy na youtube zobrazuju vdaka adblocku a podobne .... ked mas viac odoberatelov moze sa ti naskytnut moznost partnershipu neviem ako to presne je ale nieco take ze vo tvojich videach budu reklamy tej spolocnosti s ktorou mas uzavrety partnership .... s partnershipom zarabas viac za reklamu vo tvojom videu .... vyska sumy ponuknuta od partnera je na slovensku nizsia ako napr v amerike alebo v anglicku lebo je mensia pravdepodobnost ze ta bude sledovat tak vela ludi potom je tu moznost robit videa v anglictine na com by si zarobil zase viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Judy, Judy bo Budy Banana fanna fo Fudy
Fee fy mo Mudy, Juuuuudyyyyyyyyyyyyyyyyy!
musíš sa stať PREMIUM userom na Youtube, a premium userom ti to dovolí stať sa, až keď splníš nejaké kritéria (počet videní, počet odberateľov - a tie počty sú dosť veľké)