Ahojte, jedna strucna otazka: Ako je to vo Vasich rodinach, co sa tyka nahoty? Myslim tym, ci sa povedzme zamykate pred sprchovanim a pobytom v kupelni, popripade, najdu sa tu aj taki, ktorích beznym oblecenim doma je Adamovo a Evino rúcho... AKO JE TO U
fuha tak jasne ze v sprche sa zamykam ale na wc nie aale doma bezne pobehujem len v gatiach pred mamou mi to nepride neprirodzene , otec ma us tiez x krat videl a brat ? ma sice len 8 ale ved nahoty je aj telka plna
my sa nezamykáme, ak sú na kúpeľni zatvorené dvere, tak je to automatika, že tam niekto je a tak tam nikto iný nejde...a po dome chodím zo zásady oblečená
nooo my sa nezamykame, tiez si do kupelne vojde hocikto kedy chce, ae moaj sestra sa strasne hambi a mne je to jedno, amma tiez nema problem a oco neviem takze vlastne kazdy si beha doma podal toho, aku ma povahu
ked su na kupelke zawrete dwere je to znak ze tam niekto je .. ale tak napr ked je tam mamka a cem daco tak zaklopem a powie mi dalej a ja si to wezmem .. so segrami w pohode a mno po byte oblecena .. mamka ma priatela takze si to nedowolim wyzliect sa ..
mno doma je normal zatvorené dvere toď vsio, ale na byte behám nahý aj celé dni . síce je pravda že osm vtedy sám na byte ale však aj na balkóne sa opalujem nahý
pred mamou sa nehanbim, pred otcom ano. cize pred mamou mavam vacsinou zaves na sprche a pred otcom vzdy a este mi do kupelne ked som tam ja ani nechodi.
nezamykám sa a takisto sa nezamyká nikto z rodiny, nemame s tym problem a v pohode sa rozpravam s hocikym ked sa sprchuje alebo napr. brat dojde za mnou ked sa ja sprchujem a tak. uz sme sa videli velakrat, ved sa pozname, nemame sa za co hanbit napriklad moj bracho chodi po byte holy dost casto (ze aky exhibicionista )
no my dvere na wc a ani kupelni nezamykame ale zeby som behala po dome v spodnom pradle nehrozi maximalne ked mam na sebe plavky ale inak nie nie som ako sused co chodi v roztahanych trenkach aj po ulici
no tak nezamykám lebo ani nie je ako ale že by mi tam niekto vbehol sa nebojím lebo mi mame kupelnu a wc pri sebe a medzi nimi je su také dve svetielka a jedno ked svieti znamená že je zažnuté na wc a druhé zažnuté na kupelni (sice sem tam to nahodou nesvieti vtedy tomu hovorim pokazený výťah)
no niekedy to byvalo tak ze mi to bolo jedno bolo beznou zalezitostou ze napr mama chodila po byte hola ja som len prebehla s kupelky do izby ale nezamykala som sa ani nic ked som sa sprchovala a bolo normalne ze vtedy otec abo mama prisli .. ale od urcitej doby sa uz zamykam
to bude así tym ze sa raz stalo ze som bola na wcku a otvorila mama dvere ze "Miska ktore boty si mam dat tieto ci tieto ??? "
Ja sa zamykam a to 100%..Par x som vpalila bratovi do kupelne ale to sa dalo rozdychat,ale otca asi nerozdycham nikdy ako som ho tam vymakla
Inak u niekoho je to uplne v pohodek ako ja mame zasa vlezem do kupelky bez problemov to neni ako u otca ale k sebe nepustim nikoho z rodiny..ale mam kamosku ktora normalne brachovi aj chrbat umyje alebo ich mama a tak..
Nezamykam... podla mna je to normalka, aj ked sa jeden sprchuje a druhy si tam ide umyt ruky... prehodime par slov atd. Ale prispevok 21. je kvalita xD
ja sa niekedy zamykam,lebo my mame hajzlik aj sprchu dokopy,a nekedy mi to uz vadi ked mi za sprchovanie tam nekdo vleze aj 5krat ale akoze tak nak sa nepromenadujem hola ,ale tak ked nahodou sa stane,tak sa nic nedeje.sak sme aj tak skoror seci rovnaki
na hajzli ani v kúpeľni sa nezamykám, lebo viem, že jednoducho nikto mi tam nevbehne ( teda zatiaľ nevbehol a keď už vbehol, tak aj rýchlo vybehol, teda nič nestihol vidieť )
a keď je fakt teplo a som doma s mamou, tak som v tričku a nohavičkách, keď sa vráti tata z roboty, tak sa oblečiem, lebo je mi to trošku blbé . síce keď si predstavím, že tatko ma ako malé dieťa kúpaval... heh, ale teraz je to trošku iné
Noo, pri beznom sprchovani sa nezamykam. Ale ked robim intimnejsiu hygienu, suvisiacu napriklad s holenim tak vtedy ano.
Co sa tyka pohybu po dome, tak ak si zabudnem vziat spodne pradlo do kupelne tak idem normalne s uterakom okolo pasu a ked je v lete velmi teplo, tak som v izbe len v tricku a spodaroch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
pri sprchovaní sa nezamykám, lebo nemáme zámok, ale v našej rodine sa súkromie rešpektuje, takže mi tam nevbehnú
to bude así tym ze sa raz stalo ze som bola na wcku a otvorila mama dvere ze "Miska ktore boty si mam dat tieto ci tieto ??? "
no slo ma jebnut
Inak u niekoho je to uplne v pohodek ako ja mame zasa vlezem do kupelky bez problemov to neni ako u otca ale k sebe nepustim nikoho z rodiny..ale mam kamosku ktora normalne brachovi aj chrbat umyje alebo ich mama a tak..
asi tak
a keď je fakt teplo a som doma s mamou, tak som v tričku a nohavičkách, keď sa vráti tata z roboty, tak sa oblečiem, lebo je mi to trošku blbé . síce keď si predstavím, že tatko ma ako malé dieťa kúpaval... heh, ale teraz je to trošku iné
Co sa tyka pohybu po dome, tak ak si zabudnem vziat spodne pradlo do kupelne tak idem normalne s uterakom okolo pasu a ked je v lete velmi teplo, tak som v izbe len v tricku a spodaroch