hej, lebo všetci v rozhlase len čakajú na to, kedy im príde tvoja hra
jediné, čo do toho investuješ, je tvoja energia (teda pokiaľ to nechceš aj sám nahrať
a že na tom zarobíš nejaké ťažké prachy, to by som tiež nečakala...skôr to budú asi brať z tej strany, že môžeš byť rád, že tvoju hru niekto vôbec odvysiela
a hlavne sa treba zamyslieť nad tým, že určite nie si jediný, kto takto zmýšľa, takže ktovie koľko hier im tam chodí od potencionálnych autorov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
2. ja mám sen byť žena, mám si to just splniť? Asi radšej nie
3. *s rozhlasovou
4. ale aj tak veľa šťastia.
jediné, čo do toho investuješ, je tvoja energia (teda pokiaľ to nechceš aj sám nahrať
a že na tom zarobíš nejaké ťažké prachy, to by som tiež nečakala...skôr to budú asi brať z tej strany, že môžeš byť rád, že tvoju hru niekto vôbec odvysiela
a hlavne sa treba zamyslieť nad tým, že určite nie si jediný, kto takto zmýšľa, takže ktovie koľko hier im tam chodí od potencionálnych autorov
ty si fakt myslíš, že to si len tak hocikto môže napísať niečo, čomu dá hlavičku "rozhlasová hra", a už aj mu to odvysielajú?