ruderenee ak to bereš ako pokus o moje obohatenie sa, chápem. Ale ja netvrdím, že musím pozývať ľudí ja, ale poukazujem ako môžu jednoducho prísť k pár drobným..
@etelnair to fakt za tie otázky s rytmusom každému rozdali 30€?
@method lebo nič nie je zadarmo a pokiaľ odporúčim 75 kamarátom zuno, oni sa zaregistrujú, ja si potom peniaze vyberiem a zruším účet a oni detto, tak čo z toho budú mať?
@klaudiqaaa Nie je to ojeb Zuno sa proste snaží nahrabať zákazníkov. Ale nie sú tam ani skryté poplatky, dá sa to všetko prečítať na ich stránke. Oni jednoducho veria, že ťa to u nich osloví a že tam začneš sporiť a že si účet nezrušíš. Ale môžeš si
@klaudiqaaa Zuno je este malo ustalene na trhu tak robia taketo akcie, ano moze to byt stratove, ale tym ze ti ponukaju vsetky tie veci, tak sa stava, ze si to ludia nerusia ... a okrem toho mne sa vcelku paci pristup veci zdarma, lebo banka chce aby si u nich mal peniaze, to skor este oni by mali platit mne ze prave ja im poskytujem moje prostriedky, oni s tymi peniazmi potom pracuju samozrejme
je to fajn ale tie výbery mi vadia. Radšej ostávam v mBank kde mám rovnaké podmienky a jeden výber mesačne z hocijakeho bankacu zdarma ked mam obrat mesacne nad 5€ a ked mam nad 400 tak mam tri vybery free. Uz rok sa mi nestalo ze by mi jeden vyber bol malo. ale az ma naseru budem uvazovat o prechode
podla mna je to ojeb, v pripade, ze si clovek, ktory nerad otvara usta, ked daco chce a povie si, ze za tolku extroverziu mi to nestoji, tym padom zarobi 10e a koniec. podla mna za 10e sa to neoplati proste. uz musi clovek ratat s tym, ze sa mu chce 55555 priatelov a neviekoho oslovovat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@method lebo nič nie je zadarmo a pokiaľ odporúčim 75 kamarátom zuno, oni sa zaregistrujú, ja si potom peniaze vyberiem a zruším účet a oni detto, tak čo z toho budú mať?
Ale myslím, že ľudia by sa mali oboznamovať z takými to vecami
a kua aj v Zuno cez dva roky,
som mohol zarabat nejak
inak aj tak som dal upozornenie admina, reklamy sem nepatria
gg
Už ste pojebali úroky najviac, jak sa dalo, kšefty už nejdú, noví klienti taktiež nejdú, starí odchádzajú?
Seriózne, to by som svojim kamošom nespravila, že by som ich pre 10e ťahala do takého bordelu, jak vy tam máte.
Seriózny prístup je retro.
Neviem, ja aj moje okolie tam,ale nemame problem, ale ja zuno zas az tak aktivne nevyuzivam