ide o to, že jedna z mojich najlepších kamarátov je veľmi pekná. a ona to veľmi dobre vie. a často to využíva. pred pol rokom to bolo moje srdco, ktoré sa štítilo chlapcov a odmietala uveriť že je pekná. zadok si stále dačím zakrývala a nenosila veľké výs
ale k veci. Neviem, aké je to medzi babami, ale tak podľa mňa by ste jej to mohli povedať na rovinu (mierne). Lebo takto ju stratíte postupne...ale keď jej to poviete, aspoň niečo spravíte predtým, ako ju stratíte a možno sa zmení späť.
podla mna sa nezmeni.. urcite sa jej to tak paci ako to je .. ved kto by nechcel byt stredobodom pozornosti?... ja mam na takych ludi urcitu prezyvku a nazor .. takze no ..
Podla mna by si jej to mala povedat na rovinu. Ja som mala taku kamaratku tiez. Povedala som jej,ze mi to vadi a ze uz sa stava jedna velka debilna pipka s prepacenim cundra lebo sa tak uz aj sprava. Kamoska sa namna urazila od tej doby sa spolu nebavime a prestupila na inu skolu. A po 2 rokoch som o nej pocula,ze sa s nej s prepacenim stala slapka... Vies poviem ti takto ked nema rozum co uz. Inac by to nerobila co robi. Neni nic zle ked dievca ukazuje svoju krasu proti tomu nic nemam. Ale ked to zacina prehanat tak to je uz vela. A skus sa snou porozpravat a povedat jej na rovinu co ti vadi atd.
ja na vasom miest ejej to poviem narovinu a nemusi to byt az tak velmi mierne.. ke djej nci nepoviete bude vas odsuvat ako nejake nedostacujuce a nevyhovujuce.. treba jej dat najavo ze to ona straca priatelov tym co robi ... oan si to uvedomi..
aj ked neviem ci z choroby "pipka" sa uz nejaka vyliecila ale drzim labu aby sa to vratilo do starych kolaji.. to je tak ked niekto vie o tom aky je pekny
Inak keď nevieš ako jej to povedať nacvič si tento krátky výstižný preslov: Si kurva! a opakujeme pekne pomaly Siiiiiiiii kuuuuur-vaaaaaaa! a ešte raz Siiiiiii kuuuuurvaaaaaa! Veľa šťastia
3. poviete jej to a ostanete kamarátkami ale za chrbtom sa budete ohovárať
4. nepoviete jej to, časom z nej budete mať väčšie nervy a aj tak to medzi vami skončí
podľa mňa nemáte veľmi čo stratiť....občas sa stane že i dobré kamošky časom rozdelia iné názory a záujmy....porozprávajte sa s ňou o tom a už len od nej bude záležať ako sa rozhodne....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale k veci. Neviem, aké je to medzi babami, ale tak podľa mňa by ste jej to mohli povedať na rovinu (mierne). Lebo takto ju stratíte postupne...ale keď jej to poviete, aspoň niečo spravíte predtým, ako ju stratíte a možno sa zmení späť.
@1 závidieť nie, ja to moja kamarátka, ale samozrejme že by som chcela aj ja byť taká oblúbená...
Vieš, keď nemá rozum na to, aby s tým nezačala. tak nebude mať rozum, aby s tým skončila.
Jedine co mozem povedat VELA STASTIA.
...možno sa na vás nahnevá (v horšom prípade naserie) ale nakoniec to nemôže byť horšie
aj ked neviem ci z choroby "pipka" sa uz nejaka vyliecila ale drzim labu aby sa to vratilo do starych kolaji.. to je tak ked niekto vie o tom aky je pekny
@19 ďakujem za zdvihnutie nálady
1. poviete jej to a uvedomí sa
2. poviete jej to a kamarátstvo sa skončí
3. poviete jej to a ostanete kamarátkami ale za chrbtom sa budete ohovárať
4. nepoviete jej to, časom z nej budete mať väčšie nervy a aj tak to medzi vami skončí
podľa mňa nemáte veľmi čo stratiť....občas sa stane že i dobré kamošky časom rozdelia iné názory a záujmy....porozprávajte sa s ňou o tom a už len od nej bude záležať ako sa rozhodne....