ja jem banány výlučne v koláči alebo keď mi ho niekto ošúpe a nakrája na kolieska ...nevím,som lenivá...a nemám ho až tak rada,aby som sa namáhala šúpaním
o tomto sme sa asi predčarom v škole hádali XD ž či to otvárať za ten "cicík" XD alebo z tej tupsej strany...ja osobne tam kde je to tupsie zaryjem nechcet a tak cto otvorim...lebo ked to zhora tak sa mi cely banan rozjebe XD
z tej nečiernej časti.a ked sa nudim , jem ho dlllho a tak cmulam ale to som vzdy zamyslena, a vyzera to uchylne.Minule ma spoluziak spindal ze mam banan a robil si srandu a ja ze Kto si ide robit srANDU HA SLEDUJ:d a zacala som ho pomaly cmulat a potom som si odkusla chudak cvhilu sa bal ku mne priblizit
v pravidlach spravania (etiketa ci jak sa to vola) je napisane ze sa banan ma otvarat zarytim nechtu pripadne zubov ci nozika do tej "tupsej" strany a zacat supat z dovodu takeho, ze ked otvarame banan z tej druhej strany, za ktoru visi, tak banan pukne, velakrat po celom obvode...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
jasne ze z dlhej
A ten prvý kúsok vždy vyplujem
ja sa etiketou samozrejme riadim do bodky...