de facto na prednaske, sedel vedla mna a spytal sa ma, ci neviem o nejakom dobrom pube, kde maju dobre nefiltrovane pivo ale ja som uz mal aj pred tym o nom co to pozistovane, lebo sa mi velmi pacil
ja som citala o jeho kolegovi, ze ma nejake opletacky so zakonom a ten typek tam mal taku mega divnu fotku, ze som si povedala, ze si ich musim pustit. strasne sa mi zapacila ich hudba a jeho hlas, ale v klipoch bol vzdy skaredy, tak to trvalo vyse polroka, kym som si ho tak normalne vsimla. on mna este nestretol
Keď sa nás niekto pýta, našťastie nie je hanba povedať, že online.. ale určite nebirdzákom nehovorím o existencii tohto portálu a že vďaka birdzu sme spolu
veľkou náhodou, ani jeden z nás nechcel spoznať toho druhého..ale jedného dňa sa mi objavila v byte a zistil som že ved vôbec to nieje také zlé a ze je vlastne celkom fajn
a prvý krát som ju videl ešte skôr v dungeone a moja prvá reakcia bola "to je narazuvzdorna??"
Pracovala som v herni a prišla som na dennú zmenu a našla som ho sedieť za barom. A tak... No. Lenže väčšina ľudí, keď poviem, že som ho doslova našla v herni, ma začne nenápadne ľutovať, že mám doma gamblera, no on tam išiel len preto, lebo všetky nalievarne už boli zavreté.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale boli by sme sa spoznali, aj keby birdz nebol
a prvý krát som ju videl ešte skôr v dungeone a moja prvá reakcia bola "to je narazuvzdorna??"