Rada by som vedela ako chalani prežívajú lásku???...Rozmýšlaju nad babou aj keď sú bez nej???Chcú ju vždy potešit???Plaču doma kvoli nej ked sa pohadaju???
ja mam super vztah..ale rada by som vedela ako to preziv
Ano plakal som aj koli laske, za to sa nehanbim vobec. Rozmyslal som o nej ale bez nej (nikdy som ju nemal). Takze pre lepsie pochopenie laska - trapenie. Nidky som ju nezaszil. myslim si, ze ju povadsine prezivaju tak ako aj baby. Su len rozlicne povahy citlive, vazne normlane. a co ja viem este ake.
V podstate suhlasim s tym co tu uz odznelo a odpovede na otazky: ano, ano nie (i ked to je tazke povedat, kedze zalezi preco sa pohdali, povahy atd ale povedzme ze vacsinou nie)
...hmmm....no nevem,ae myslim,ze chalani nemaju city....je im uplne jedno ako sa mi baby citime...oni su najradsej,ked ich len lutujeme a vravimi im,ze vsetko bude OK,ze oni su ti najlepsi...a podobne...to je moj nazor
TO CO ZA P**OVINU???? Chalani nemaju city? Toto tromfne aj to, ze ked chces zbalit chalana, tak mas flirtovat s inymi.... Skus trosku rozmyslat, skor nez nieoc napsies ano? A dalej radsej no comment
....no...sorry,ak som ťa urazila...vem,to co som npisala som myslela tak,ako to tam je,ae to nenapisala som tam,ze taky nie su vsetci....akurat vtedy som sa moc pohadala s jednym chalanom tak preto Aj ked to asi nie je najlepsi dovod nieco take napisat.....
Takže pekne po poriadku.Ako tu už párkrát odznelo závisí to aj od povahy chalana nie na všetkých to platí ale určite ked sú zalúbený tak to prežívajú dosť intenzívne myslia na svoju milovanú dosť často a určite im stále myšlienky behajú nadtým ako jej urobyť čo največšiu radosť.Po hádke nehovorím že sa každý chalan rozplače ale zamyslí sa nad sebou dá si námahu rozmýšlaním nad príčinou konfliktu a v niektorých prípadoch si prizná aj niektoré svoje chyby....Dosť závisí v hádke akej povahy je to dievča a kvôli čomu sa ten konflikt vytvoril,ale to je už iná téma... Myslím že som z mojej strany odpovedal na všetky tvoje otázky.
"...hmmm....no nevem,ae myslim,ze chalani nemaju city....je im uplne jedno ako sa mi baby citime...oni su najradsej,ked ich len lutujeme a vravimi im,ze vsetko bude OK,ze oni su ti najlepsi...a podobne...to je moj nazor"
Toto je picovina jak mraky, nepoznas ani 0.0000001% chalanov, tak jak takuto kktinu mozes vypustit z huby? Ano je to tvoj nazor a zi v nom, ale potom mi z toho vychadza len jedno: komplex
+ este mi to pripada ako zivotna skusenost, ze si /bola si naivka ktora sa nehala vyuzivat chalanmi.. Ale aj keby to tak bolo, tka nemas pravo na seckych chalanov povedat to co si povedala..
Tak tomu ver,ze to vyplyva z mojich skusenosti.....chalani toho znesu ovela menej akoby baby,NEHOVORIM?ZE VSETCI.....no moja smola,ze mam na takych stastie.....a to ze ma urazas a ani nepoznas,to svedci o tvojom IQ.....
tak ako sú citlivé niektoré baby sú aj chalani, na druhej strane, tak ako sú niektorí chalani necitliví a chladní.. sú také aj niektoré baby...
ja poznám aj takých aj takých.. poznám takých, čo ked sa poháda s holkou, alebo je nejaký problém, tak má v piči... ide za dalšou, ale to svedčí asi len o tom, že ju naozaj nemal rád., no poznám aj takých, čo si svoje vytrpeli, lebo im práve baby ublížili...
chalan, či baba sme rovnakí... i v tom dobrom i v tom zlom
jééé to sa mi lúbi,.. tu sa ludia hádajú o úplne iných veciach ako by sa mali.
každopádne chalani majú city. ja sám som po rozchode z priateľkov nevedel myslieť na iné ako na nu... no koho chyba moja.. teraz som rááád.. že má iného..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Chcú ju vždy potešit??? - chcet chcem, ale vela pre to nerobim
Plaču doma kvoli nej ked sa pohadaju??? - mi ked sa pohadame tak sa udobrime behom 10 minut, takze zatial nie.
"...hmmm....no nevem,ae myslim,ze chalani nemaju city....je im uplne jedno ako sa mi baby citime...oni su najradsej,ked ich len lutujeme a vravimi im,ze vsetko bude OK,ze oni su ti najlepsi...a podobne...to je moj nazor"
Toto je picovina jak mraky, nepoznas ani 0.0000001% chalanov, tak jak takuto kktinu mozes vypustit z huby? Ano je to tvoj nazor a zi v nom, ale potom mi z toho vychadza len jedno: komplex
+ este mi to pripada ako zivotna skusenost, ze si /bola si naivka ktora sa nehala vyuzivat chalanmi.. Ale aj keby to tak bolo, tka nemas pravo na seckych chalanov povedat to co si povedala..
a ako si to myslela, ze znesu ovela menej ako baby? bo tomu som nepochopila
ja poznám aj takých aj takých.. poznám takých, čo ked sa poháda s holkou, alebo je nejaký problém, tak má v piči... ide za dalšou, ale to svedčí asi len o tom, že ju naozaj nemal rád., no poznám aj takých, čo si svoje vytrpeli, lebo im práve baby ublížili...
chalan, či baba sme rovnakí... i v tom dobrom i v tom zlom
netreba všetkých hádzať do jedného vreca...
smile
každopádne chalani majú city. ja sám som po rozchode z priateľkov nevedel myslieť na iné ako na nu... no koho chyba moja.. teraz som rááád.. že má iného..