éra Cindy Crawford, Naomi Campbell , Claudii Schiffer a podobných už dávno skončila, dnes ide hlavne o to, aby nebola modelka príliš výrazná, aby na nej vynikli napríklad šaty čo predvádza, nie aby vynikla modelka, modelky už nie sú sexsymbolom.
@klaudiquaaa - áno, také ako napr. ja , že žerem čo nájdem a nepribem, ale určitie nie toto, to nikto nemože byť takto prirodzený
a k tomu jak tu všetci riešia anorexiu, a čo iné majú riešiť ked celá táto diskusia je o tom a teda podla mna už dávno vyšla z módy, ked už aj takého choroby sa udávajú ako modne trendy
@klaudiqaaa ja mám jeden z tých problémov, ktorý spomínaš ty. A poznám veľa ľudí mne podobných. Ale ešte som sa nestretla s dievčaťom merajúcim vyše 185 cm a vážiacim niečo cez 40 kíl.
Ak hej, už to nepovažujem za zdravotne normálne a to ti môžem povedať, že nesúdim a nekritizujem chudé baby.
A je celkovo vôbec zbytočné sa aj o tom baviť, pretože nič o dotyčnej nevieme, netuším čo to je za súťaž ani nič podobné.
niekomu sa to paci... a ked je modelka, modelky su chodiace vešiaky... sami si to vybrali, takze nemam nic proti.. aj ked uznavam, ze su naozaj chude, teda skor kost a koža...
ináč len tak odpoviem na otázku - krásna žena má vyzerať tak, ako vyzerá, najkrajšia je bez make-up-u, čierne vlasy (ale aj ryšavé sú pekné - na babách ) a oči... hmmm hnedé alebo zelené a určite by mala mať na výšku 160cm, aspoň tých 55kg
ale hlavne by mala byť iná ako ostatné a nemala by byť tichá. Proste taká ktorú bežne nenájdem
a predstavte si, jednu takúto dokonale skombinovanú som našiel a som do nej beznádejne zabuchnutý
a ako ma vyzerat krasna zena ? akoze nejde o vyzor u mna urcite nie ale tak ked uz mam vybrat nejaku krasnu zenu podla mna z celebrit alebo tak , tak dam sem par fotiek napriklad....
carmen electra
beyonce
shakira
tina
kristina
no a tak by sa dalo pokracovat donekonecna ale proste urcite nemoze byt pekna henta co ma 43 kil aj s botama
ale no taak.. vsetci uz dobre vedia, ze nazor "ameriky" ohladom trendov, maju vsetci upici, okrem samych amikov, tak who gives a fuck.. nech si robia co chcu a ta zenska sa mi nepaci
@dieromantic@cocca-colla@matii nikdy neviete ako sa príroda mohla pohrať, ako povedala cocca-colla je zbytočné to rozoberať pretože o nej vôbec nič nevieme... ale určite to nebude anorexiou pretože vo svete modeingu sú aj na také niečo pravidlá a určite by TV show neprezentovali takéto dievča, nieto ju ešte nechali vyhrať....
nech tyzden papa na ranajky masteny chlieb s cibulou, na obed dobru porciu bryndzovych halusiek, a na veceru prazenicu co slaninkou... a o tyzden uz bude mat skoro zdravych 50 kg...
@zlapotvora Áno, to je tiež veľká pravda. Ako ja som v podstate rada, že aj chudé dievčatá majú šancu sa presadiť, ale keď to tu tak potom celé čítam, alebo nadpisy tých článkov že Desivo vyziabnutá modelka (akoby to bolo niečo zlé)... Alebo že niektoré mladé dievčatá sa chcú naozaj na ne potom podobať... Že či potom z toho nie sú len samé problémy...
@azizi povedala by som,že je to aj chyba rodičov... ak by sa to odchytilo skôr,dalo by sa s tým niečo robiť- tak ako aj v prípade,že niekto má naopak rastového hormónu málo,alebo keď dievča dostane menzes v 9 rokoch a potom už viac nevyrastie....
@klaudiqaaa - bože prepáč, ale ty si vážne sprostá, práveže tu v modelingu sa zrodila anorexia a áno niektoré agentury to zakazujú, aby sa takto modelky ničili, ale určite nie tie americké, ty kde žiješ pre boha a to je blbosť, že o prírode nič nevieme, o tej vieme až moc
podľa mňa jediná žena ktorá kedy ako najkrajšia je Courtney Love ale za mlada, Joan Jett a rozhodne Vivienne Westwood - tá na svoj vek vyzerá perfektne
ako tak pozerám, tak nato aby som dobre vyzerala, si musím dať oranžové vlasy ta pekne .... čierne sú otras, čo? ... a k tej anorektičke... jak jej fasa ... chcela by som aj ja toľko vážiť
Pekne jebnutí ľudia tam žijú. Sami určujú osudy mnohých dievčat, ktoré sa tak chcú priblížiť "kráse". Kazia si mládež. Len toľko. Nechutná je. zafúka vietor a pekne sa zloží niekam.
To určite a preto sem-tam prebehne médiami správa či už o tom, ako modelka odpadne na móle, alebo o tom, ako nejaké modelky pojedajú vatu, aby nepribrali
@lordzoltan zato ze ma dievča 55 a viac kg neznamena ze je tučna ... vieš ja mam napr. takze kosti a nemam za potrebu vazit 40 aj s topankami a nesud ked nevies ! boze blbče.... typicki chlap !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
129 komentov
?
éra Cindy Crawford, Naomi Campbell , Claudii Schiffer a podobných už dávno skončila, dnes ide hlavne o to, aby nebola modelka príliš výrazná, aby na nej vynikli napríklad šaty čo predvádza, nie aby vynikla modelka, modelky už nie sú sexsymbolom.
ved s takym BMI sa neda zit
a robí ona reklamu na anorexiu? šak to jak ona musí vyzerať!
to už fakt neviete nájsť na nej nič chybné tak idete riešiť "anorexiu" alebo iné píčoviny??!?!
Spamätajte sa uvedomte si že niektoré dievčatá sú takto prirodzene chudé a nepriberú aj keby sa každý večer napchávali McDonaldom!
@tekutastolica -to by bolo nenormálne už pri mojej výške a to meriam 160
Ale tak niekomu sa to mozno pacit moze
(Dievča ušetrí na podprsenkách
a k tomu jak tu všetci riešia anorexiu, a čo iné majú riešiť ked celá táto diskusia je o tom a teda podla mna už dávno vyšla z módy, ked už aj takého choroby sa udávajú ako modne trendy
K otázke - vôbec ma to neinteresuje...
@semhamforas ale treba vyskúšať aj mulatku a cigánku, že vraj majú teplejšie šmýkadla.......filip
Ak hej, už to nepovažujem za zdravotne normálne a to ti môžem povedať, že nesúdim a nekritizujem chudé baby.
A je celkovo vôbec zbytočné sa aj o tom baviť, pretože nič o dotyčnej nevieme, netuším čo to je za súťaž ani nič podobné.
ale hlavne by mala byť iná ako ostatné a nemala by byť tichá. Proste taká ktorú bežne nenájdem
a predstavte si, jednu takúto dokonale skombinovanú som našiel a som do nej beznádejne zabuchnutý
a ako ma vyzerat krasna zena ? akoze nejde o vyzor u mna urcite nie ale tak ked uz mam vybrat nejaku krasnu zenu podla mna z celebrit alebo tak , tak dam sem par fotiek napriklad....
carmen electra
beyonce
shakira
tina
kristina
no a tak by sa dalo pokracovat donekonecna ale proste urcite nemoze byt pekna henta co ma 43 kil aj s botama
@dieromantic @cocca-colla @matii nikdy neviete ako sa príroda mohla pohrať, ako povedala cocca-colla je zbytočné to rozoberať pretože o nej vôbec nič nevieme... ale určite to nebude anorexiou pretože vo svete modeingu sú aj na také niečo pravidlá a určite by TV show neprezentovali takéto dievča, nieto ju ešte nechali vyhrať....
ach jaj..
alebo takéto niečo
mne osobne sa strašne páči, keď má baba ryšavé vlasy a pehy
no nieje dokonalá ? wow
takže toto je ona páni ... čo na to poviete?
Ann Ward - s tými kilami som sa sekla má 45kg a 188cm
=/
táto je podľa mňa strašne podarená
Aj s @d170 súhlasím... Aj keď tiež to celkom neviem pochopiť, prečo niečo také ešte stále podobným spôsobom propagujú...
Na druhej strane som potešená, že je tá modelka ešte chudšia než ja (A) Aspoň to trocha povzbudí, keď už nič iné
@bobuska ufff GROSE! Ak nechces zostat na ocot, nieco so sebou rob!
fuj je mi zle z celych statov,nie len co sa tohto tyka
@93 Ono to môže byť aj jedno s druhým. Myslím tá váha a výška...
podľa mňa jediná žena ktorá kedy ako najkrajšia je Courtney Love ale za mlada, Joan Jett a rozhodne Vivienne Westwood - tá na svoj vek vyzerá perfektne
To určite a preto sem-tam prebehne médiami správa či už o tom, ako modelka odpadne na móle, alebo o tom, ako nejaké modelky pojedajú vatu, aby nepribrali
» www.pluska.sk/thumb/images/ga...
Pre mňa vzor maximálnej dokonalosti.
@corvuscorax vidím. a???
Aha, prepáč, ja som si neuvedomil, že čo povie klaudiqaaa je svätejšie ako to, čo povie spravodajstvo a ľudia, ktorí to zažili
dobry vkus..