Doooooo .... tam s tebou! To co k nej citis to jej poved. Najlepsie ustami a ked nevies tak tak psiomne. A recpet si ani nepytaj co jej povedat lebo ak to tam napises tak ma odvezie sanitka ale fakt vazne.
no nic v profile mas ze si baba a tu sa pytas ako povedat babe co k nej citis budem teda odpovedat vzhladom na pristupne informacie... pozvi kamosku k sebe domo kukajte niaky film otvor niake vinecko a potom jej to povedz ....
zakladatel diskusie - akoze sorry, ale ty uz mas v tej hlave nasrane ? ako sa mozes spytat hentaku otazku ? sak pouzi hubu, nie ? nadych, vydych a spusti...co chces na tom riesit ? nemam ti aj napisat ako a co mas presne povedat ?????????? tss tss
No par dni som nepozeral forum a jak mi bolo dobre? teraz pridem kuknem a jeeeeeb takato piiiiip. Si clovek? Ak ano maas mozog a usta, nieco by ta uz napadnut malo. A ked nie tak sup s tebou do labaku
ty si niaka lesbicka? teda v profile mas ze si baba ale mozno ze si niaky madar a pomilil si si zenu s muzom ale ked si zena a ces povedat niakej babe ktorej sa dievcata hnusia ako mat snimi viac nez kamaratsvo tak sa radsej ani nestrapnuj abo sa jej opytaj ze ci mala uz nieco s babou ci jej to enni nechutne a tak a ak zistis ze nie tak sa ozerte a pojeb ju vela stastiaaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Normálne treba pozbierať odvahu a ideš..Pekne jej povedz čo máš na srdci uvidíš jej reakciu a hotov
btw: presne tak ak uz ozaj si nevies rady ako tak sa napi dacoho tvrdsieho a šup do toho !
a ianc, neni to zase daky podfuk?