@etelnair to bol pokus a tento obraz namaloval pablo picasso a nemislim si ze je skaredy jediny skaredy si tu ti lebo sa hanbis si dat svoju fotku..ty by si v zivote nic take nenamaloval....fuck off
@matus123 ja viem ze to namaloval picasso ale picassove obrazy maju pre mna povacsine taku hodnotu ako billboardy sns na ktorych Slota praje bozie vianoce......poznam umelcov malujucich nohami alebo ustami ktori maluju stokrat lepsie
a skus prestat pouzivat ten neuveritelne oblubeny argument typu ty by si lepsie nenamaloval, nezlozil, neuvaril...nema to logiku, je to prijebane a pouzivaju to povacsine kokoti
@matus123 a nemusis byt hned nervozny ze som ti na to povedal ze je to skarede, kludne si na to povedz ze to skarede nie je a koniec....to ci som skaredy ja alebo ty tam tahat nemusis...jedine co tym mozes dosiahnut je ze vyznies ako kokot
@etelnair chcem s tym robit nieco take ked napr niekto povie vo fore : aky mate mobil ? tak mu ho chcem ukazat priamo moj tak na toto napr a ja som sa nenasral len neviem ako ty vzdy mas problem nejaky
@matus123 ja s tym obrazom problem nemam pokym mi nevisi priamo na stene....jednoducho je podla mna spatny....a ked to chces hadzat do fora najdi si nejaku mensiu verziu lebo toto hovado asi prilis vhodne nie je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Uploaduj fotku,klikni na to výrazné tlačidlo Envoyer skopíruj kód, ktorý potrebuješ.Švacni to do fóra.
a skus prestat pouzivat ten neuveritelne oblubeny argument typu ty by si lepsie nenamaloval, nezlozil, neuvaril...nema to logiku, je to prijebane a pouzivaju to povacsine kokoti
gramatiku radsej ani spominat nejdem