niektori ludia tu tusim len cakaju kym niekto zalozi novu diskusiu, aby mu mohli vynadat do fetakov, trosiek a podobne mozno sme my fetaci, ale vy ste totalne nuly, ktore si robia dobre tym, ze sa tu niekomu vysmievaju
Kleo ale ved nech si sem lezu, kludne.. no mali by sa zdrzat takych priblbych komentarov pochybujem, ze si niekto povie, ze prestane brat drogy, lebo mu na birdzi nekto vynadal do fetakov
Ano, hadzme vsetkych do jedneho vreca! VSETKYCH DO JEDNEHO!!! Preco nie. Vytvorime potom jednu velku skupinu nazvanu ze fetaci, kam budu zaradeni ludia zavisli na cokolade, cigaretach,pc , chatovani, strikovani, pive, telke, trave, piku, hacku, riedidle, gumovych macikoch..........a este neviem ani nacom................ak mozme hadzat do jedneho vreca hulicov a fetakov, tak preco nie i tychto???!!!.........ved vsetkeho vela skodi, nieco viac, ine menej. vsak ....................tak teda po novom CAFTE FETACI! ........................a otvaram tymto novu diskusiu: Zenacomvsetkomsomzavisly........pís
Podaktori ste taky inteligentni, ze az to boli. Kym niekoho nazvem nejakym pojmom, hodilo by sa aspon zistit co ten pojem znamena a nemiesam jablka a orechy.
suche bongo moc nemusim, ked bongo, tak len vodne, ale najcastejsie hulim cez fajku...ale k teme - lepsie a troska narocnejsie na pripravu sa mi javi urobit suche bongo z pollitrovej plastovej flase...tak nejak v polke spodnej polky flase vypalit zapalovacom malu dierku, miesto vrchnaka spravit z alobalu kotol s dierkami, do toho dat travu a tahat cez tu vypalenu dierku...vyskusane, ucinok zaruceny
Neexistuje suche, ci vodne, alebo neviem ake este bongo.
Bongo je flasa na ktorej hrdlo das alobal, porobis donho dierky a nalozis, pricom este na spodnej casti flase urobis 1 vacsiu dierku na tahanie. To je k bongu vsetko.
Kachna, bola tu tiez spominana ako som si vsimol. Takze:
Sucha kachna - skratene kačka -
zoberieme si flasu a v polke ju rozrezeme. Potom okolo tejto rozrezanej casti navlecieme obycajny sacok a prilepime ho lepiacou paskou. A zasa alobal navrh, dierky, nalozit, zapalit a vytahovat sacok aby sa dym dostal dnu do sacku.
Mokra kachna - alebo vodna kačka:
moze sa pouzit hocijaky sposob kombinacií, vedro+voda+flasa. najlepsie su 2 flasky. obidve rozrezete na poli, no zoberiete odlisne casti, teda, z jednej vrch, z druhje spodok. Do spodnej vodu a zasa to vsetko dookola, uz sa mi to nechce pisat, takze tento prispevok, je moj prvy na tomto fóre, snazil som sa tuto temu vysvetlit uplne podrobne a je to aj pre uplnych debilov a aj pre tieto deti, ktore sa snazia byt vtipne, a spamuju nam tu.
suche bongo som si dal dvakrat...prvykrat ked som nevedel co to je a druhykrat na dozvukoch ale uz to nechcem ani vidiet...aj tak je to slabe...zostavam pri chlaste
mmmm suche bongo, este som o takom nepocul ... je to asi normalne bongo.
potom co si spominal tu suchu kachnu .. tak to bude asi kocur .. kedze natahujes ten sacok ...
a potom mas normlanu kachnu [ kde si davas jednu mensiu flashu do vacsej v ktorej je voda, rozpisovat to nebudem ] ...
potom sa daju robit haluze z bonga .. napr. ice bongo = do flasky napustas vodu, das zamrazit ... flasku vyberes z mrazaku ... lad v nej rozdrtis ... na vacsie kusky ... dole prepalis dierku na sanie a hore si normalne spravis kotol. ked budes tahat dym .. tak bude taky super chladivy ja to nepouzivam moc .. je s tym vela babracky ... najlepsia je kachna .. alebo blunt. no ale ja som chel len reagovat na to ze neviem si predstavit ze by sme hovorili sucha kacha .. mokra kachna .. proste kocur a kachna
AH LUdia nevzdelani sak bud si zoberes plechovku ohnes ju do toho miesta kde je ohnuta narobis zicherkou dierky , nasypes makak zapális a tahas ......... alebo cez flasu:ohnes si pet flasu urobis si dierku zapalovacom tam kde ma byt stupel si das alobal urobis dierky nasypes gres zapalis a zase tahas cez dierku.........dufam ze uz chapes
Načo prispievate do fora kď sa nevenujete téme vy tupci keď si niekto dáva len bong je to ešte fajn feťakomi nazivajte tych čo si rovno pichaju @holyknight nič proti tebe @Minka117 a ostatní nevyjadrujte sa k téme keď to s ňou nesúvisí ne? Neverim akože že niekto z vas si nikdy nedal bong Preboha SSDH A čo sa týka @0 Neviem či myslíš že nevieš si vyrobiť bong alebo nevieš fúkať jednozonačne si daj radšej cez vodne
@68 : stačí trochu zagooglit
zoberiete PET flasu (cim vacsi objem tym lepsia) na spodok urobite dieru,ktoru ste schopny zakryt jednym prstom.Celu flasu treba napustit vodou a ucpat prstom dieru na spodku,potom uz len zasrobovat nalozeny sluk (pre lenivych:sluk sa da kupit v kazdom zeleziarstve je to polcolove predlzenie,ktore meria 1cm,staci si k tomu vypytat sitko do vodovodnej baterie) zacat prepalovat zapalovacom a pustit dieru,po napusteni flase dymom staci odsrobovat sluk a stiahnut dym....Mozete kludne zapchat obydva otvory na flasi a pockat kym sa obsah ochladi,ak je ho tam velke mnozstvo.Degradacia chuti je pri tomto sposobe minimalna a strata tiez.
jo jo to poznám ale originál je uplne neco inší....neviem presne ako to vyzerá ale viem že ked taháš tak je to chladené ladom a ešte to ide aj cez vodu...alebo tak nejako je to proste pecka ale ešte som to nevidel
taze vy cudaci:je rozdiel: fetak, narkoman, a Hulic. snad by ste nepovedali napr. na Boba Marleyho ze je fetaaak.
No taze becko spravis napr: z plechovky tak ze ju na jednej strane kus spucis a zicherkou narobis dierky a potom to tam nasypes a rychlo tahas tahas.
potom mozes aj napriklad z flase ale cim mensia tym lepsia taze dajaka mala fanta namiesto vrchnaka das alobal pripevnis ho gumickou a spravis do nho dierky. dieru musis spravit aj dole na flaske aby mal skade ist dym. nasypes gres na ten alobal zapalis a tahas cez tu dierku dole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
fet trochu inak vyzera
mne tiez lezu na nervy tie chore vrany co nevedia citat a lezu do fora,kde sa absoutne nevyznaju!
chudacik
ozaj si mi vtipny, ak si myslis ze ma naseres tak ti poviem ze taky kretenko ma moze akurat tak dobre pobavit takze pokracuj
nooo, rozumny prispevok
sa cudujem ze ste este nepouzili slova ako narkoman a troska..
Ale aj tak je to lepsie cez natahovacku/kachnu. Spori to viac, a tym padom z toho viac jebka (vedro+flasa+kotol...myslim ze nemusim viac rozpisovat
ty?! lol ty smastlavy cock
vec nazvana BONGO:
Neexistuje suche, ci vodne, alebo neviem ake este bongo.
Bongo je flasa na ktorej hrdlo das alobal, porobis donho dierky a nalozis, pricom este na spodnej casti flase urobis 1 vacsiu dierku na tahanie. To je k bongu vsetko.
Kachna, bola tu tiez spominana ako som si vsimol. Takze:
Sucha kachna - skratene kačka -
zoberieme si flasu a v polke ju rozrezeme. Potom okolo tejto rozrezanej casti navlecieme obycajny sacok a prilepime ho lepiacou paskou. A zasa alobal navrh, dierky, nalozit, zapalit a vytahovat sacok aby sa dym dostal dnu do sacku.
Mokra kachna - alebo vodna kačka:
moze sa pouzit hocijaky sposob kombinacií, vedro+voda+flasa. najlepsie su 2 flasky. obidve rozrezete na poli, no zoberiete odlisne casti, teda, z jednej vrch, z druhje spodok. Do spodnej vodu a zasa to vsetko dookola, uz sa mi to nechce pisat, takze tento prispevok, je moj prvy na tomto fóre, snazil som sa tuto temu vysvetlit uplne podrobne a je to aj pre uplnych debilov a aj pre tieto deti, ktore sa snazia byt vtipne, a spamuju nam tu.
.tusim ze ti sa w tom wiznas dobre..-.....ale tato duskisia je o tom ako sprawit so bongo nie abi ste tu nadawali do fetakow....
JJ vyznam, my na vychodnom slovensku uz mame nieco preskakane
A mimochodom nenadaval som vobec, ved tu su u nas fetaci, ja som pripomenul detom nech nespamuju. A ze to bol navod aj pre uplnych debilkov
potom co si spominal tu suchu kachnu .. tak to bude asi kocur .. kedze natahujes ten sacok ...
a potom mas normlanu kachnu [ kde si davas jednu mensiu flashu do vacsej v ktorej je voda, rozpisovat to nebudem ] ...
potom sa daju robit haluze z bonga .. napr. ice bongo = do flasky napustas vodu, das zamrazit ... flasku vyberes z mrazaku ... lad v nej rozdrtis ... na vacsie kusky ... dole prepalis dierku na sanie a hore si normalne spravis kotol. ked budes tahat dym .. tak bude taky super chladivy ja to nepouzivam moc .. je s tym vela babracky ... najlepsia je kachna .. alebo blunt. no ale ja som chel len reagovat na to ze neviem si predstavit ze by sme hovorili sucha kacha .. mokra kachna .. proste kocur a kachna
zoberiete PET flasu (cim vacsi objem tym lepsia) na spodok urobite dieru,ktoru ste schopny zakryt jednym prstom.Celu flasu treba napustit vodou a ucpat prstom dieru na spodku,potom uz len zasrobovat nalozeny sluk (pre lenivych:sluk sa da kupit v kazdom zeleziarstve je to polcolove predlzenie,ktore meria 1cm,staci si k tomu vypytat sitko do vodovodnej baterie) zacat prepalovat zapalovacom a pustit dieru,po napusteni flase dymom staci odsrobovat sluk a stiahnut dym....Mozete kludne zapchat obydva otvory na flasi a pockat kym sa obsah ochladi,ak je ho tam velke mnozstvo.Degradacia chuti je pri tomto sposobe minimalna a strata tiez.
No taze becko spravis napr: z plechovky tak ze ju na jednej strane kus spucis a zicherkou narobis dierky a potom to tam nasypes a rychlo tahas tahas.
potom mozes aj napriklad z flase ale cim mensia tym lepsia taze dajaka mala fanta namiesto vrchnaka das alobal pripevnis ho gumickou a spravis do nho dierky. dieru musis spravit aj dole na flaske aby mal skade ist dym. nasypes gres na ten alobal zapalis a tahas cez tu dierku dole
#11 - Homos,homos
#13 - jj to si uhadol ;d