Ahojte ludia potrebujem poradit!Jeden chlapec ma strasne zaujal stretavame sa spolu on vsak nie je z mesta kde ja ale z okolitej dediny!chodieva za nim bo mam moznost ist za nim na aute!no je tu hacik je strasne nedobytny vravi ze nevie co chce po jednej
neznášam veľa výkričníkov....ale k veci.....a naozaj chceš aby si sa ho nemohla zbaviť ? ....inak podľa mňa netlač na pílu....a keď od neho niečo čakáš tak mu to skús vysvetliť...
moja, skoc mu do postele, to maju chalani radi tym na neho uuuuurcite zaposobis
dobre, a teraz vazne. ja by som sa s nim narovinu porozpravala, nech vies na com si. Zober si to tak: co najhorsie sa ti moze stat? ze ta odmietne? tak potom nie je pre teba dost dobry
hm ani ja nema rada vykricniky al tak myslim ze tak hodilo sa to k tomu!ano chcem aby bol so mna hotovy prost buchol sa!nie ze by som nemala s tym skusenosti ale na tohoto vazne neviem ako!hm netlacit na pilu?ako to myslis?
smejkap-hm tak skusim sa s nim porozpravat no ale uz som to vlastne aj skusala len vzdy sa mi vyhol odpovedi!vravel ze ma problemy ale ze ked budu vyriesene tak moze nieco zacinat!ale vravel sestre ze so mnou rata do buducan len teraz sa to vraj neda!hm tak neviem mco je mi sympaticky a ak sa mam priznat dlho ma nikto ako on nezaujal ale bojim sa sklamania!chcem ho namotat ale neviem cim
magorka-to zas hej netlacim ho do toho urcite len neviem ci mummam pisat ci nie ci ho ma prezvonit ci nie!on mi napise aj ma prezvoni myslim ze nie som mu lahostajna ale tak hm!
holyknight-ach ano mam 20 a mam aj vela skusenosti s chlapmi len na tohto fakt neviem ako do prdšele mala som za sebou 4 rocny vztah ale tento je tazky oriesok!hm a ze spat s nim?co mam 15 ze nemozem jasne ze uz aj nieco bolo tym to vlastne zacalo no len nebavi ma cakat!
linczy-hm hm on to vie predomnou mal byvalu do ktorej bol moc zalubeny preto viem ze to dokaze inak y som na to kaslala ale tak ja ked nieco chcem musim to mat a jeho chcem fakt moc mi na nom zalezi paci sa mi a vychadzam si s nim!
holyknight-ono to uplne nezacalo sexualne mi sme sa pozanli uz pred tym a uz vtedy som sa mu vraj pacila! potom ups proste nase vasne sa neudrzali a boli sme spolu!ja nechcem radu o tom ci je to normalny chlap ci nie !viem co je v chlapoch viem aj kedy maju chut len na zabavu alebo to myslia vazne ale on raz povie to raz ono!ked mu poviem ze jebme na to povie ze nie on to nechce skoncit len proste je tam nieco co si musi vyriesit m anejake problemy!!ja nie som pubertiacka take stavy mam uz davno za sebou!
pocita s tebou do buducna???? to co je??? pokecat nepomoze, tak mozno je trochu hamblivejsi...tak ty nebud a pozvi ho niekam na rande...ukaz mu ze si sebavedoma emancipovana mlada zena to chlapom ze vraj imponuje
smejkap-hm dakujem skusim to ma nenapadlo mozno aj preto je taky bo je vo veku ako ja mam skusenosti len so strasimi tak,ze asi moc cakam iniciativy od neho!
holyknight-mozno aj to je pravda ze sa ma boji to mi uz poivedala aj mati ze vraj chlapi mnaju so mna strach ale nie strach ako doslovne ale tak boja sa ze nemaju sancu u mna a ze to dopadne na prd!
@22 no chlapi v 20 su ako keby na prechode rozhodovania sa medzi vaznym vztahom a uzivanim si...samozrejme to neplati na vsetkych...ludia su rozny a to tvoj kedze mal dlhsi vztah si chce dat pauzu a uzivat si...alebo dokonca sa hra na nedostupneho a skusa ta tak zbalit, ale to je skor taktika na baby pod 18...
no o tom ci sa chlap boji sebavedomej baby by sa dalo polemizovat....ale zdrave sebavedomie nikdy neuskodi...teda aspon mne este neuskodilo....tak to skus na neho pomaly....na seba nic vyzyvaveho, a najprv iba sadnut na kavu alebo len do parku... usud podla situacie......dalsie prekazky si prosim
holyknight-hm tak to si asi vystihol bud je to jedno alebo druhe no upozornila som ho ze nie som na to ab ysa so mnou niekto hral nemam 15 chcem vediet na com som!no neviem ako na takehoto mladeho chlapca!je este aj taky ojaseny ale ked som s nim sama ako keby sa rozpravam normalne z dospelym!
smejkap-no skusim teda ale je to tazsie on je nked je so mnou sam je strasne mily a vsetko mozne aj sa s nim da rozpravat ako s dospelym no ked je s kamaratmi jak utrhnuty z retaze predvadza sa a tak!
@25 heh cim dalej mi ten tvoj pripomina mna, akurat ze som nemal este vazny vztah...ale tiez ked som sam s babou sa s nou bavim normalne ako dospely...a pojaseny nie som kedze vacsinou som vsade kde sa dostanem jeden z najstarsich musim byt vzdy ja ten vazny...takze ano daj mu ultimatum a to ho preberie
holyknight-hm asi tak no nechcem ho zas uplne odratit tym ultimatom skusim to asi tak,ze este ho necham no ked nie dam ultimatu a inak asi neviem potom uz to necham tak ale je mi to luto vazne fajn chalan dlho som takeho nestretla asa cudujem ze sa mi niekto vobec paci hlavne s mojou skusenostou s byvalim 4,5 rocnym vztahom
holyknight-hm tak to mas pravdu su jak utrhnuty z retaze a to je tauke skrotit ho trosku nechcem ho mneit len trosku skrotit aj ja som ojasena a niekedy az dost ale tak viem kedy mozem a kedy nie
no tak si ho posad a spytaj sa ho co chce, ak ti povie ze TERAZ nic, tak mu povedz ze ak nie terza tak nikdy. A na truc zbal jeho najlepsieho kamosa, brata, otca, deda, psa atd....a mozno ak ti predtym povedal ze nie tak zacne ziarlit a chlapec sa uvedomi
holyknight-hm tak to hej zacinala som ako 15 rocna s nim ufno veru dlha doba preto uz do vtahu idem do toho pomaly a sa cudujem ze sa mi niekto aj pod kozu dostal !hm preto to nechcem zahodit za hlavu!
smejkap-nechcem robit napriek a urcite nie s niekym z jeho blizkych chcem, ho ale cistou hrou a svojim rozumom a sarmom!ale tak urcite sa s nim porozpravam o tom a skusim teda bud po dobrom alebo po zom!neviem no asi budem musiet vyskusat vstko!ale
ako hovorim....v @34 som sa nechala uniest...taka svina by som ani ja nebola...a to uz je co povedat....takze teraz by si chcela pocut nejake osvedcene zenske finty co plati na chlapov???
Nechaj ho, maj ho v paži ... potom mu snáď dopne, ozve sa ... táto taktika je myslím u oboch pohlaví veľmi úspešná, aj keď dnešná hrdosť mladých ľudí je priam abnormálna ...
heh, mne sa staci milo usmiat a vacsinou dosiahnem to co chcem, ale plati to iba na chlapov o kus starsich odo mna.....rozumej 25 a vysie....samozrejme mi neslo o vazny vztah...ale spat k veci a z vlastnej skusenosti: skus sa vyhnut takym tym tipicky babskym reciam, ak mas ason trochu pekne nohy neboj sa ich ukazat, usmievame sa....boze dnes som nejaka vymleta....nic normalne mi nenapada....aaaaaaaaa dlhy prenikavy pohlad? zeby?
smejkap-hm tak to hej nohy myslim ze su moja prednost pohlad viem hodit to by az cikal viemmze ako zena tak to som neodolatelna pre neho viem ze sa miu pacima dokazem ho vzrusit a este daka rada?
hmmm....ak sa bude stazovat ze je unaveny tak mu daj masaz a myslim ze co pri mnej mas robit vies ....alebo ak je talent napr do pocitacov, nechaj si nieco opavit(co by sa mne zislo) alebo vysvetlit...alebo ho pozvi na neuveritelne chutny babickin kolacik co si prave dopiekla to sa mi raz podaril
smejkap-hm hej len on nie je z toho mesta kde ja a nema este auto no ja mam chodievame za nim aj so sestru ajej frajerom totiz je to vklastne kamarat dobry mojej settri pritela!ale tak zvodnosti hm skusim uvidime niekedy to zabera a chlap je pak namotany!
namotany....to slovo sa mi uz dlhu dobu paci....jedna kamoska mi ale povedala pred pol rokom nieco, co si pamatam doteraz: "Základ je nenamotat sa. Na nikoho." a ono to naozaj funguje...tym chcem povedat, ze ak nevies ci to je Pan Dokonaly tak nech on je namotany na teba, ale ty na neho nie...neviem ci sa chapeme....v kazdom pripade bud sama sebou mrchou, ale sebou a dalsie finty? pohadzovanie vlasmi amohla by si aj ty nejake napisat, nech sa aj ja nieco naucim
@52 preco s tak starymi? neviem? preco su pedofili na deticky? ale asi preto starsi lebo nie vsetci 18rocny chalani vedia co baba chce (teda nie ze by to vedeli akokolvek stary chalani a maju ku mne vacsiu uctu ako k dievcatu....a ako spoznas ze chce baba co sedi pri vedlajsom stole len sex? vacsina takychto bab (aspon podla mna) to dava najavo hlavne vyzyvavym pohladom a nohou obsietajucou sa okolo tvojej nohy...proste ta bude zvadzat tak, ze to ostatnym zenam v miestnosti bude neprijemne...ale ak nie je tak sebavedoma tak neviem....
@53 heh ale ako sa jej noha moze obsmietam okolo mojej ked stoly su od seba dost daleko ...hm veru neviem pozerali po mne nejake ale som to neriesil kedze tam nesedeli same ale sedeli vzdy s kamoskami alebo s nejakym chalanom
@54 dobre, s tymi stolami a nohami som sa zamotala...som unavena....a ono vacsinou baba nejde sama do podniku ale s nejakou kamoskou-ami a pod.....ale ak po tebe bude pokukovat tak okato, ze si to vsimne aj slepy, tak to riskni a pozvi ju napr na drink...nic nestratis...maximalne ta strapni pred vsetkymi....ale mozno ziskas postelovu znamost
@57 no skusim som to s tym drinkom alebo tancom 5 krat a potom ma presla chut to dalej skusat pretoze odpoved bolo pokrutenie hlavou alebo jednoznacne nie...nic take som neskusil uz 8 mesiacov ...ale zas je pravda ze hentie na mna nepokukovali...tak ale 18+ sa tazko balia...
@59 heh jj si zas mysleli ze som dalsi trapak ktoremu ide len o jedno...a tie mladsie clovek ani nebali lebo vzdy su najebane a maju okolo seba vela chalanov ...na disko uz nebalim a ked hej tak urcite nie sam ako predtym...
smejkap-hm tak skusim teda nieco !uvidime ako to vsetko dopadne!a rad na nejake triky s tym phladom sexi na chalapa to zabera s mojim modrym kukuc to vzdy zabralo k tomu nevinny usmev !ono to je trik na to ako ksebe chlapa dostat do tesnej blizkosti potom uz ked dojde sam k tebe ide t jak po masle pomaha tiez byt mila stale vysmiata a tvarit sa inteligentno !ale tak na kazdeho chlapa to iste plati myslim§len horsie je to ked ho si chces udrzat!pri mne sa väúcsinou udrzali az mito liezlo na nervya ked vie zena byt k tomu v posteliako dracica uf tak chlapovi nemusi ani ic vraviet hned je zalubeny!al tak ako sa vrvi velu ludi vela chuti a tentokrat hm som natrafila na tu vinimku!hm
počuj ja ti dobre rozumiem ...preživala som asi dačo podobne. ked on sam nevie čo chceš tak by som to nechala tak. načo sa preto sužovať? ked to nevie teraz tak ta pravdepodobne nema rad tak ako ty jeho...a s tym zamilovanim sa. nuž prepač ale podla mna ked sa do teba nezamiloval doteraz tak ta šanca že sa do teba zamiluje neskor a bezhlavo je miziva.
gondy123123-on mi nikdy neodpovie !ale sprava sa ku mne ako k priatelke ziarli na mna pise mi vola mi stretavame sa spolu aj ho hneva ked sa povadime tak,neviem co si mam o tom mysliet!
Juuuuj ľudkoviaa.... ako vidím tu sú fakt milí ľudia.. tak prosím vááás .. keď viete pomôžte mii... som straaaašne zamilovanáá do mojhooo spolužiaka... už sme predtým spolu chodili, ale to nebolo také vážné... teraz som mu napísala SMS-ku, či u neho ešte mám šancu, ale on neodpísal... jeho kamarát mi povedal , že mu to ukázal a povedal že už nemám ... ale potom mi druhý.. to bol jeho lepší kamoš, mi povedal že povedal len toľko, že teraz nevie... ale mi ešte povedal , že urcite nebude taký sprostý, že so mnou nebude chodiť...no ja teraz neviem, lebo sa ku mne správa ako by mse skoro chodili ale doteraz mi nič nepovedal... mam sa ho zase spýtať alebo to nechat na neho? podla mňa to teraz nechám tak... a uvidiíme čo z toho bude... môžete mi poradiť, čo by som mala robiť, aby sa do mna zamiloval? plsssss!!!! ďakujem vpredd
lolita881 - nechcem ti kazit iluzie o tvojom vysnenom chalanovi, ale pride mi ako 14rocny nevyspely mantak aj napriek tomu ze ma 20r, podla toho co som sa docital.
Ked ti bude najblizsie trepat o tom ze ma problemy, a ze je nieco tazke..opytaj sa ho, ze kto tie problemy nema, a kto mu kedy povedal, ze zivot je lahky ?!
No kazdemu sa lahko radi ze nech si s nim porozprava v skutocnosti je to ovela tazsie.Hovori sa ze nemas tlacit na pilu a ked sa snim o tom rozpravas netlacis na jeho??, chalani su podstatne menej vyspeli ako babi prepacte chalani ale mne sa paci mladsi o 3 mesiace a newe co chce
my mame v triede jedneho chalana ktory je hrozne pekny ale on je asi do inej. a ja ho hrozne chcem . je hrozne peknyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!§ co mam robit???????????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
chces aby sa do teba zalubil? na to treba cas, chlapom to trva aj roky narozdiel od zien
btw tvoj "priatel" je dost egoisticky
dobre, a teraz vazne. ja by som sa s nim narovinu porozpravala, nech vies na com si. Zober si to tak: co najhorsie sa ti moze stat? ze ta odmietne? tak potom nie je pre teba dost dobry
vela stastia
nechapem co ti na nom vadi mne pripada ako normal chlap co sa nechce viazat tak by si to mohla respektovat...budte len kamosi co si spolu obcas uziju
btw...ako dlho trva toto "obdobie"?
vidis takze mi mozes poradit ako zistim na neznamej babe ze chce sex?
sak mu vlez do postele ty cuza
Ked ti bude najblizsie trepat o tom ze ma problemy, a ze je nieco tazke..opytaj sa ho, ze kto tie problemy nema, a kto mu kedy povedal, ze zivot je lahky ?!