Ako mam presvedcit mamu aby ma nechala sameho doma?
mam 16r. mama chce ist k babke na tyzden lenze mne sa tam ist nechce. hovori ze nesom dost spolahlivy a zodpovedny. mysli si ze ked ma tu necha sameho tak pozvem kamaratov ku mne a budem vystrajat. ako by som ju mohol presvedcit aby ma nechala sameho doma
u mňa je to podobné, mňa nasilu chcú na celé prázdniny strčiť k babke, a rozhodli sa ma nikde nepúšťať na noc, napríklad ku kamoške spať, na stanovačku, do tábora ...pretože sa boja že budem robiť zlé veci
Ibaže nevedia že u babky môžem všetko, byť dlho vonku, fajčiť a piť bez toho aby si to babka všimla.
A chcú ma tam strčiť aj keď ja neviem ako nechem!!!
tak asi na tom niečo bude že si nezodpovedný mňa rodičia nechali už v pätnástich samého doma a to išli na dvojtýždnovú dovolenku, veď jej normálne povedz že ak ju sklameš tak už ťa nemusí nikde púšťať, aj keď neviem aký je tvoj zámer a čo budeš doma stvárať
ťažko ju ukecať keď nemáš dôveru, ale nejaká alternatíva sa isto nájde, napr. aby nejaká mamina dobrá kamoška, alebo suseda na Teba dávali "pozor" ... suseda by si mala všimnúť divoké žúry a pod. alebo ešte @1 nie je zlé ...
najlepsie vyhovorky sa tvoria bez pripravy na mieste, pod tlakom emocii. a asi nie je problem len v tom, ze by si nieco vystrojil, tak jej slub, ze babku navstivis inokedy...aspon mne sa to zda taka malicka pomsta za to, ze tam bude trpiet sama, lebo neviem si predstavit, ze by racionalny clovek sa bal o 16 rocneho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
u mňa je to podobné, mňa nasilu chcú na celé prázdniny strčiť k babke, a rozhodli sa ma nikde nepúšťať na noc, napríklad ku kamoške spať, na stanovačku, do tábora ...pretože sa boja že budem robiť zlé veci
Ibaže nevedia že u babky môžem všetko, byť dlho vonku, fajčiť a piť bez toho aby si to babka všimla.
A chcú ma tam strčiť aj keď ja neviem ako nechem!!!
ale zase myslím si, že týždeň u babky na dedine by nemal byť neprežiteľný.
Myslím si ale, že ak ju budeš presviedčať tak si bude ešte viac namýšľať, že chceš robiť sprostosti.
ja by som tvrdila, že je nejaká super udalosť na ktorú hrozne chcem ísť a ked budem u babky nebudem môcť
Podľa mňa ťa doma nenechá ale tak skús @1 a ešte pridaj, že niekto musí strážiť byt / dom a polievať kvety!!!