@petoo musis ho nejako nasmerovat na to, aby ho to napadlo samo... proste s nim len tak chod niekam a nahodou narazite na obchod s nimi... ze sa pojdete pozriet a tak. a nedavaj mu vobec najavo, ze ta to nadchlo. nadchnut to musi jeho. a tak nejako
@weeman . . . moze sa s tym hrajkat uz od 15tich, ale pod dozorom starsej osoby. Inak povedane 14rocnemu by to nemali nikde predat, pokial nema OP. Pokial viem tak aj v pripade e-shopov je pravidlo, ze objednat sa to da len s osobnym odberom. A aj hracky tohoto druhu, je povinne predajcom evidovat v pripade ich predaja.
Tak uz je to mozne aj bez osobneho odberu, ale zas nie vsade.
"Predaj produktov iba osobám starším ako 18 rokov
1) Podľa platných zákonov je nákup niektorých typov tovaru obmedzený dosiahnutím veku 18-tich rokov. Jedná sa o nasledujúce skupiny tovaru: airsoftové a paintballové vzduchovky, paralyzéry, sebaobranné spreje, obušky, boxery, tonfy
2) K nákupu týchto typov tovaru v našom internetovom obchode je preto nutné:
3) Poslať (čitateľnú) fotokópiu obidvoch strán občianskeho preukazu buď:
a) faxom, alebo
b) e-mailom
4) Ak zvolíte zaslanie kópie faxom, doporučujeme pre možnosť overenia prípadných nečitateľností naviac v registrácii zákazníka uviesť:
a) rodné číslo
b) číslo občianskeho preukazu
5) Bez splnenia vyššie uvedených podmienok nemôže byť objednávka obsahujúca ktorýkoľvek z vyššie uvedených typov tovaru vybavená a bude stornovaná.
6) Všetky dodatočne poskytnuté osobné údaje sú považované za dôverné a je s nimi zaobchádzané podľa ustanovení uvedených v odstavci o ochrane osobných údajov"
Nijak, zbrane detom do ruk nepatria. Presne kvoli zasranom ako vy su potom prusery ako strielali po vlaku, na nakaldaky na D1, strielanie do ludi na ulici atd atd. Ano ano samozrejem to by teba nikdy nenapadlo... to hovoria vsetci, tak potom kto tu kurva nema rozum???
Airsoftova zbran sa predava od 18 a tecka. Pockaj si na 18 potom mozes zacat.
Zarob si na ňu. Ak si myslíš že si dosť veľký na to aby si ju mohol mať tak si aj dosť veľký aby si na ňu zarobil. A také veci vyžadujú zodpovednosť takže sa skús z ním dohodnúť že ju bude mať on a dá ti ju len keď pôjdete niekam hrať.
@koprdil máš zdravý rozum??? Ako môžeš porovnať alkohol, cigarety s airsoftkou. Alkoholom a cigaretami si ten maloletý nešťastník ničí zdravie sám ale ak dojebe nejakému človeku na ulici nejaký sopliak oči, tak neviem že čo bude jeho foter či mater robiť. Ak bude obžalovaný z ublíženia na zdraví jeho zákonný zástupca(mater a foter) a ešte ak bude postihnutému musieť vyplatiť odškodné a to poriadne drahé.
@james144 asi tak ako vravíš a ešte aby som doplnil aj to by som kúpil(hoci aj za jeho nasporené peniaze) svojmu synovi čosi také až keby mal 15 a viac a IQ
k @30 a IQ trocha nadpriemerné na svoj vek aby trocha premýšľal čo robí keď ma v rukách vec s ktorou môže ublížiť iným ľuďom. Lebo ako poznám dnešnú mládež tak poniektorí by strieľali po ulici hlava-nehlava.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
@2 smiesne ale blbost
@3 moje financiu su 10eur
» sk.wikipedia.org/wiki/Airsoft...
"Predaj produktov iba osobám starším ako 18 rokov
1) Podľa platných zákonov je nákup niektorých typov tovaru obmedzený dosiahnutím veku 18-tich rokov. Jedná sa o nasledujúce skupiny tovaru: airsoftové a paintballové vzduchovky, paralyzéry, sebaobranné spreje, obušky, boxery, tonfy
2) K nákupu týchto typov tovaru v našom internetovom obchode je preto nutné:
3) Poslať (čitateľnú) fotokópiu obidvoch strán občianskeho preukazu buď:
a) faxom, alebo
b) e-mailom
4) Ak zvolíte zaslanie kópie faxom, doporučujeme pre možnosť overenia prípadných nečitateľností naviac v registrácii zákazníka uviesť:
a) rodné číslo
b) číslo občianskeho preukazu
5) Bez splnenia vyššie uvedených podmienok nemôže byť objednávka obsahujúca ktorýkoľvek z vyššie uvedených typov tovaru vybavená a bude stornovaná.
6) Všetky dodatočne poskytnuté osobné údaje sú považované za dôverné a je s nimi zaobchádzané podľa ustanovení uvedených v odstavci o ochrane osobných údajov"
Airsoftova zbran sa predava od 18 a tecka. Pockaj si na 18 potom mozes zacat.
@james144 asi tak ako vravíš a ešte aby som doplnil aj to by som kúpil(hoci aj za jeho nasporené peniaze) svojmu synovi čosi také až keby mal 15 a viac a IQ