Ja viem, že väčšina báb chce chudnúť, ale ja som prišla kvôli chorobe o pekné krivky a chcela by som pribrať také kilo-dve-tri. Ale nie špeku. Prejedám sa a nepomáha. Akože fakt neviem, čo mám robiť...
mne sa nahodou pacia normalne baby a ne vychrdnute...skus si kupit nejaky doplnok vyzivy co papkaju kulturisti ;o) najlepsie mega mass a este lepsie vanilkovy....miesa sa to s mliekom a je to feelice mnam...a priberes
jooj ty mas isty problem jak jaa...Aj ja sa pokusam pribrat..Nikdy som nechudla ani nic podobne..len som od "prirody" chudsia.. a stve ma to.. Tiez sa prejedam jak sa daa...Podarilo sa mi akurat tak nabrat 1 kilo...aj to horko-tazko....
Ahoj, ja mam tiez pocit, ze som ako sparatko ale na priberanie su dobre tabletky- pangamin, je sice nechutny, ale v lekarni ti ho daju bez predpisu, dalej je dobry syr- kralovsky syr, je to sice plesnivec, ale je to najtucnejsie co na Slovensku zozenies, daj si sem tam pivko, toto skus kombinovat aspon dva tyzdne a kila ti zarucujem
boze keby som aj ja riesila ako pribrat..ja riesim ako sxudnut..hmmm..ale no nevadi...mam kamaratku a ta je staaarsne xudunka moze sxalit co xce a aj tak nepribere..,tak faaakt newem
Ja wiem ako priberieš...šeci teda väčšina ludi ma vol sparatko..a to preco???....lebo som fakt chuda....ale mam sposob ako pribrat ZACNI CVICIT((niekto aj schudne ale to sa naberie do svalov)....ja som zacla hravat basketbal som pribrala dve kila..a to nie ze by om predtym nejedla....ja rad apapm lent o nevidiet...takze zacni CVICIT ...a priberies..a ak si bola chor by sa ti to malo vratit spat nie,???...
ha, ale urcite si este nezjedla pocas jedneho filmu flasu kyslych uhoriek, cely obed, keksy, pukance, celu velku frote cokoladu... a za jednu volnu hodinu naraz tri velke margotky...
alebo vies ze mavam dva-tri obedy, tak nefrajer nemas na mna P
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
alebo vies ze mavam dva-tri obedy, tak nefrajer nemas na mna P